Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm mások előtt lekezel...

A barátnőm mások előtt lekezelő velem, nem értem miért?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, van egy barátnőm (7 éve), aki ha olyan társaságban vagyunk, ahol imponálni akar/menőbbnek tűnni, nagyon lekezelő velem szemben. Átnéz rajtam vagy csak flegmán odavakkant valamit, miközben a többiekkel rendesen jópofáskodik, holott sokszor meg kibeszéli őket. Régen nem volt ilyen, kettesben most sem. Nem értem, miért csinálja ezt? Elég fájdalmasan érint, de hogy lehetne ezt megbeszélnem vele? Gyerekesnek érzem az egészet, hogy felnőttként is ilyen versengéseket látok.

2024. máj. 14. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

10es én nem terólad beszéltem. fáj valami neked?

kerüld a személyeskedést jó tanács. mellesleg nem szóltam hozzád

2024. máj. 15. 12:46
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
#11 Cicuka, ez egy online fórum. Ha csak valakihez akarsz szólni, akkor ott a privát üzenet, de a kommentjeid bizony nyilvánosak. Bárki hozzászólhat.
2024. máj. 15. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

igen ez egy online fórum de ott a poszt :D arra is lehet válaszolni nem engem basztatni. kérdés hogy neked mér van erre ennyi időd.

bocs kérdező az ilyenek miatt.

2024. máj. 15. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

10-es először megparancsolod hogy a nők kerüljék, 2. mondatod: megmondod a kérdezőnek ő neki kije a bnője.

dik a parancsnok úr! xd

srácok olyat írjatok ami segíthet.. a beszólások nem hiszem

2024. máj. 15. 15:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Szóvá tettem neki, annyit változott, hogy már nem bunkóskodik, csak a "menő" arcok seggében van egész idő alatt. Nekem ez így is fura, úgyhogy ennek a barátságnak hamarosan vége lesz. Ne csak akkor legyek jó, ha nincs más.
2024. júl. 7. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem hamarosan vége lesz, hanem már rég vége van. Ne keresd soha többet, ő se fog.
2024. júl. 7. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!