Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen beceneveket tudtok az...

Milyen beceneveket tudtok az Ágoston névre? Vagy milyeneket találnátok ki?

Figyelt kérdés

2024. máj. 3. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ton, Tóni, Tonyó
2024. máj. 3. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Toncsó
2024. máj. 3. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Ágika
2024. máj. 4. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Gosti.

Van ismerősöm, akit így becéznek, és Ágoston.

2024. máj. 4. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Végülis szerintem az Ágos a legjobb, csak szerintem eleinte még minden új helyen, ahova megy a gyerek,ki kell hangsúlyozni,hogy áGos. Szerintem ezért nem merték csomóan írni, hogy nehogy valahol véletlenül összekeverjék az Ákossal, ami nagyon hasonlít. És akkor pl hogy félreértés is lehetne, hogy Ákosnak szólnak, mert azt hiszik, úgy hívják, és akkor nem hallgatna rá, mert nem úgy hívják, és megsértődnének,mert azt hinnék, bunkó. Szóval szerintem az Ágos hangzik a legjobban becézésként, meg pl az gyereknek, meg felnőttnek is jó, mert pl a Gosti is klassz becenév, mert frappáns, de szerintem egy felnőtthöz már nem illik annyira.
2024. máj. 6. 17:56
 16/16 anonim ***** válasza:
*Max 1x-2x kijavítja,ha valaki tévedésből máshogy hívja,úgyse tudja egyből mindenki a másik nevét. Pl azt se feltétlenül,hogy Niki vagy Viki, Robi vagy Norbi, Hanna v Panna, vagy pl szerintem lehet, hogy valaki pl simán egy Árpádot leGézáz, amíg még új a közösség, és tanulják a neveket.
2024. máj. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!