Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ez? Miért csinálják...

Miért van ez? Miért csinálják ezt az emberek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm vagyis inkább csak volt osztálytárs, akivel néha osszeszoktam futni a buszon. (Nevezzük most el őt X-nek) Amikor együtt vagyunk akkor mindig tök jól érzem magam, mintha visszamentem voltam az időbe.

Az egyik nap amikor találkoztunk, akkor az egyik másik volt osztálytársunkat beszéltük ki. Jó, tudom, hogy ilyent nem illik csinálni, de már elegem volt belőle és muszáj volt valakivel beszélnem róla.

Az van, hogy az a lány (nevezzük most y-nak) y a volt sulinkban csomószor kibeszélte az embereket. Meg még minden féle hazugságot terjesztett a suliban magáról is meg másokról is. Azonban mi hárman X,y és én jó barátok voltunk. (Nem is értem miért)

X- el általános óta többször is összefutottam, míg y-nal kevesebbszer. Y-ont többször is felköszöntöttem a születésnapján, névnapját, karácsonykor... de ő meg csak néha néha. Ez nem is zavart annyira. De tavaly nyáron írtam neki, de ő meg csak úgy szimplán leláttamozott!!!! Azt sem írta, hogy pl hagyj békén, húzz innen, stb. Nem ő szimplán leláttamozott!!!

Ezt el is mondtam X-nek, aki meg azt mondta, hogy " y folyton ír neked, de te meg nem válaszolsz neki". Erre nagyon mérges lettem. Meg is mutattam neki, hogy valójában mi is itt a helyzet.

Ma történetesen y-ba futottam és elhívott a szülinapjára. És azt is mondta, hogy "X azt mondta, hogy mérges vagy rám, amiért nem írok vissza". Én erre totál sokkos állapotba kerültem! X korábban folyton szidta y-ont a háta mögött. Mos pedig el is mondta Y-nak amit én mondtam neki!!!!

Én most totál kivagyok.

Sajnálom, hogy néhol hülyén fogalmaztam.

Kérlek segítsetek nekem, hogy most mihez kezdjek.

#osztálytárs #Barát????
2024. márc. 22. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

X, y - emeld őket négyzetre.

Mádodfokú oldóképlet segíthet...

2024. márc. 22. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Szent Ég...
2024. márc. 22. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglalom: Van a kérdező és két barátnője. Mindhárman élvezik keverni a szart és kibeszélni a másikat és most a kérdezőnek rosszul esik, hogy ő van a farok rossz végén.
2024. márc. 22. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
3, köszönöm, mert tényleg semmit nem fogtam fel abból, amit írt a kérdező, olyan volt őt olvasni, mint egy matekpéldát ezzel a sok x-el és y-al.
2024. márc. 22. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg jót akart a barátnőd, hogy szólt a másiknak. Nem kibeszélni akart, csak szólni, hogy reagáljon neked.

Legközelebb, ha valaki nem reagál a kérdésedre, menj oda és mondd, hogy "Figyi, küldtem üzenetet, de nem érkezett válasz. Szeretném megkérdezni, hogy most tudsz kérlek válaszolni a kérdésemre?". Ha meg nem ilyen fontos akkor csak xard le.

Teljesen felesleges egy tök másik emberhez odamenni árulkodni, amikor a gondod nem oldódik meg és ő is csak annyit tud tenni, hogy szól a barátnődnek.

2024. márc. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!