Megoldás erre a helyzetre mi lenne?
Ide jöttem férjhez egy kis faluba,pajzsmirigy alulmukodessel,tulsulyosan,depressziosan-a falu nem fogadott jol-hiaba remeltem hogy ujra kezdhetem,baratkozni probaltam csak pletykálkodás es gunyolodas lett a vege.Eltelt egy kis ido,terhességem es az anyaság helyre hozott-mind lelkileg mind testileg.Elkezdtem tanulni,egyetemet vegezni,dolgozni mellette.Tul tettem magam a bantodasaimon,de azota meg azt hallgatom azoktól az emberektől akik nem fogadtak itt a faluban el elso perctol hogy oket kezdte zavarni hogy En nem baratkozok senkivel mar,különös vagyok,nem beszelgetek.A férjem is azt nehezményezi hogy én nem vagyok barátságos,és ez egy kicsi kozosseg-mindenkinek ki kellene nyalni a seggét. Nos, az En velemenyem meg az hogy tobbet senki rosz szándékú embert nem akarok magam mellé engedni-így távolságtartó vagyok,hazudni az érzelmeimrol onmagamnak soha tobbe nem fogok,tehat ha nem kedvellek mert ezelott szar voltal velem szemben akkor nem
Eroltetek szaz vattos mosolyt magamra.(szülésnél majdnem meghaltam-ujra kellett éleszteni es azota megvaltozott sok minden bennem).Kérdésem hogy mi lenne a teendő egy ilyen helyzetben?
"szar voltal velem szemben akkor nem
Eroltetek szaz vattos mosolyt magamra"
Helyes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!