Legjobb barat elhanyagolasa szerelem miatt?
Amikor nagyjából 18 évesek voltatok és lett barátotok párotok akkor az akkori legjobb barátnőtökkel hogyan változott a barátságotok?
Ugyanúgy a legjobb barátnőtökkel is ugyanugy tartották a kapcsolatot vagy hatterben szorult?
Volt konfliktus hogy a barataitokat elhanyagoltatok a parotok miatt?
Hogyan oldottatok meg h ugyanugy legyen ido a legjobb baratnore?
Teljesen normális, hogy ritkulnak a találkozások, átminősülnek.
Párosan találkozunk. Névnapokra, születésnapokra, bulikra attól fogva a párunkkal mentünk.
Ahogy jöttek a gyerekek, változott minden körülöttünk, bennünk is, még ritkábbak, de örömteliek voltak a találkozásaink.
Most már évi egy-két "rendes konferenciákat" rendezünk.
Vagyis összejövünk a törzshelyünkön. De 1-2 évenként közös nyaralást szervezünk, vagy turista utat, férjek nélkül.
Nálam az az ember,aki mély,több éves barátságot egyoldalúan kihűt és esetleg elenged a párja miatt,az megvetendő.
Egy munkatársam mondta,hogy a pár jön és megy,ma nem tartósak a társkapcsotok nagy részben.De egy igaz barát, az nagy kincs,már ha igazi és mély barátság.Ma ezekből is hiány van.
Felületes haverkodás...
A legtöbb ember,akinek bekúszik az életébe a farok,vagy a punci,hajlamos arra,hogy mást ne vegyen észre. Illetve ha már késő,akkor venne észre mást...
Sajnos, nem egy barátságom ment már tönkre azért, mert nekik barátjuk lett, és az elsők közt voltam, akit hanyagolni kezdtek. Utána egy darabig még próbáltam menteni a dolgot, de az nem ér semmit, ha a másiknak már eleve nem fontos a barátság. Pedig mindegyik 5+ éves volt, szóval bántott a dolog.
Olyan is volt, aki szinte levegőnek nézett, amikor párkapcsolatban volt, de amint abban gáz volt, rögtön megtalált, hogy panaszkodhasson nekem egy kicsit.
Én megértem, hogy fontos egy párkapcsolat, de azért a barátok is azok, szerintem legalábbis.
Annyiban egyetértek azokkal,akik a párkapcsolatot helyezik első helyre.Okés,de ha valaki letojja a barátját a párja miatt,akkor se keresse később, ha szerelmi csalódás,vagy szakítás miatt akar lelki vigaszt,vagy panaszkodni akar.
Mert velem ezt tette a barátom,míg le nem állítottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!