Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ajánl segítőkészséget,...

Miért ajánl segítőkészséget, ha mégis probléma neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki minden barátnőjének azt mondja, hogy rá lehet számítani, ha baj van, akár éjjel is felhívhatjuk. Bekerült egy új lány a társaságba. Egyszer valóban felhívta ez az új lány éjjel, mert későn ment haza, követte egy pasi és megrémült. Azóta a háta mögött kibeszéli, hogy, valóban ajánlotta neki , hogy hívható éjjel is és tényleg bajban is volt, de teljesen abszurd, hogy az éjszaka közepén felébresztette. Nem gondolta, hogy valóban hívja bárki, csak jelképesen mondta, hogy értsék, hogy fontos neki a barátság. Szerintem ez alapján semennyire se lehet rá számítani. Én nem mondom senkinek, hogy felhívhat éjszaka, de ha mégis felhívna egy barát éjjel, aki bajban van akkor segítenék és nem tennék szemrehányást emiatt, többek közt erről szól egy barátság szerintem.
2024. márc. 5. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nem barát.Hány évesek vagytok egyébként?

Ha engem zavar az hogy éjjel hivosgatnak akkor nem ajánlom fel ez abszurd, mindemellett még ki ia beszéli, na ez a hab a tortán. Nekem ilyen " barátra" nem lenne szükségem.

2024. márc. 5. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tettetett ember, alakoskodó kaméleon, szepeket mond, hogy jó pontokat szerezzen, manipulatív es van olyan marha, hogy utána be is vallja, hogy nem gondolta komolyan.

Persze, hogy megbízhatatlan es seggbuta is

2024. márc. 5. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek, akik nem gondolják végig hogy a felajanlott szavuknak milyen súlya jelentősége van. Lehet hogy valóban átvitt értelemben értette a lány, de akkor sem értem az egészet, mert az új lány nem baráti csacsogásra hívta fel, hanem félt, megijedt és gondolta felhivja a barátnőjét.

Valóban az ember nem hivogatja a másikat, meg bárkit csak úgy éjszaka, de nyilván vannak bizonyos kivételes esetek, amikor szükséges.

Az meg hogy kibeszéli az nagyon nem szép dolog, ha ennyire zavarta, akkor félre hívta volna, megbeszélte volna vele és kész.

Itt jön az, hogy sose igérj, olyat amit nem tudsz vagy nem is szeretnél igazán betartani.

2024. márc. 5. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az, 3 as, hogy felhívta valaki, aki potenciálisan veszelyben volt, meg volt ijedve, ö meg pont leszarta, hogy elassak, megtámadják, alig várta aludjon tovább. Tehat nem azert hívta a masik, hogy a fiúügyeit tárgyalja, hanem veszelyben érezte magat, ez meg ott húzta a szajat
2024. márc. 5. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyra tartja valami oknál fogva önmagát a csaj.
2024. márc. 6. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy nem érzékelte, nem mérte fel kellően a szavainak súlyát, de arra is van esély, hogy csak jó színben szeretett volna feltűnni, új barátot szeretett volna szerezni. Vagy meg akarta magát kedveltetni, azt szerette volna, hogy mindenki pozitívan gondoljon rá. De akkor ezek után hamar kimutatta a foga fehérjét, a tényleges lényét.

Nem is lehet rá ezek után számítani, és pont ezzel a húzással bizonyította be, hogy nem fontos neki a másik, az a barátság. Nagyon nem szép dolog, és sokat elárul róla, mint ember, hogy ezek után még ő beszéli ki a másikat..

2024. márc. 10. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!