Egyetemista lányként egyetemista fiúkkal barátkoznék, ismerkednék, de a karomon csupa lány van, mit tegyek?
ELTE BTKra járok, mindenki tök jó társaság de kb 90% aki körülvesz az lány, ráadásul a szakomon mégrosszabbak az arányok mint a karon (magyar szak). Nemrég voltam gamer szakkörön (gamer!!!), hogy hátha, de ott is több volt a lány :c
Főleg a pártalálás miatt, de nem is csak a miatt barátkoznék srácokkal is, hanem mert az ő társaságukat is igényelném. Arra gondoltam hogy más karok programjaira kéne menni, ahol több a srác (pl informatikai kar)
De a facebookon meg az oldalon csak az előadások, meg az ilyen nagyobb szabású programok vannak, ahol én nem tudok ismerkedni (ennyire nem vagyok rámenős), a kisebb, beszélgetősebb programok nincsenek kint.
Esetleg tud valaki ötletet, hogy hol nézzek programokat?
(társkereső nem az én világom, a bulik sem, ezeket ne írjátok pls)
bocsi ha nem annyira érthető a problémám, nem akartam nagyon hosszú lenni, de köszi mindenkinek aki segít
ja egyébként elsőéves vagyok, bár ez gondolom sejthető volt
#2 nem tudom mire gondolsz, én nem úgy vettem érsze hogy ezen az oldalon túlságosan tolonganának az értelmes, intelligens, egyetemista srácok
nem azért írtam ki a kérdést, mert itt akarok ismerkedni...
ja bocsi a helyesírás miatt, nem olvastam át mielőtt kiírtam, át kellett volna,
amúgy a válaszod nem segített, ezt magamtól is kitaláltam, hogy más karokra kell nézzek, de ez nem ilyen egyszerű, hogy beteszem a lábam az épületbe, és már mindenki barátkozik velem
3.
Lehet nem tolonganak, viszont akadhatnak. Na nem magamra gondolok, mert már nem vagyok egyetemista (TTK-n voltam, fele-fele volt kb. az arány nálunk), se BP-n, de még lehetek:)(megint)
Szerintem is jó ötlet lehet rendezvény. Pl. földtudományos forgatagra csak megy valaki. (de az lehet ősszel van)
Illetve felvehetnél szabvál tárgyat mondjuk, hogyha nem ütközik a Tiéiddel és át tudsz érni. Sok minden van. Neptunban az embereket is látod ha jól emlékszem, akik felvették, szóval látnád mennyi fiú, mennyi lány. És azt is, hogy kik azok. :) Nem tudom ez mennyire jó ötlet, csak hátha.
félreértitek a kérdést, nem azért akarok egyetemistákkal ismerkedni, mert ők jönnek be, és nem is ITT akarok ismerkedni
szeretnék eltésként az ELTE más karaira eljárni programokra, de nem tudom ezeket a programokat hogyan találhatnám meg (facen meg az elte oldalán nincsenek fent)
úgy látszik nem voltam elég egyértelmű...
(most a privát üzikre is gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!