Egyetemisták, ti barátkoznátok egy 35 évessel, ha amúgy jófej?
35/N vagyok
Reményeim szerint jövőre egyetemre mehetek, ami régi vágyam.
Nem csak a tanulás miatt, nagyon szeretném a társadági életből is kivenni a részem, mindenből, mint pl.egy gólyatábor.
Tudom sokan ilyenkor már családra vágynak nem ilyesmire, de nekem kicsit másképp alakultak a dolgok, és egyenlőre erre sokkal jobban vágyom, hogy legyenek barátaim.
Ja és inkább érzem magam 25- nek, mint 35- nek.
Mi a véleményetek, számít a kor ilyen tekintetben?
Esetedben inkább az a gáz, higy nem a tanulás miatt akarsz egyetemre menni, hanem a társasági élet, bulik, gólyatábor miatt. Kicsit szánalmas vagy.
Jaa, kezdetnek vegyél egy magyar értelmezési szótárt.
Mint látom, nem tudod helyesen használni te sem az egyenlőre/egyelőre szavakat. Esetedben úgy kellett volna írni, hogy ...egyelőre erre sokkal jobban vágyom...
Szívesen.
11/14 Akkor akár te is forgathatnád azt a szótárt, mert olyan magyar szó hogy "higy" meg hogy "jaa"nincsenek.
Szerintem te sokkal szánalmasabb vagy,gondolom szótagolva olvastad a szöveget, hogy találj benne egyetlen helyesírási hibát..
S ha már értelmezés :
2.bekezdés úgy kezdődik, hogy " nem csak a tanulás miatt"
Bár egy ilyen f***fejnek nem is értem minek magyarázkodom..veréb
Lazán; nálam sem számít a kor.
Sőt... egyik legközelebbi, egyetemen megismert barátom is 36-37 éves, de sosem rugóztam ezen. Nagyon rendes, mindig jókat beszélgetünk, tanulásban is segítünk egymásnak, és ez, mind, számít, nem a kor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!