Miért csinálta ezt barátom, mikor ez történt velem?
Pár nappal ezelőtt voltunk valahol, és barátommal a villamos megállóba volt három muszlim lány. Vicceltünk azzal hogy megmarkolom az egyik fenekét, és megmarkoltam az egyik muszlim lány fenekét. A muszlim lány nekem jött és megvert. Amit nem értek az most jön:
Barátom torka szakadtából nevetett rajta, majd amikor könyörögtem barátomnak hogy menjünk onnan elkezte:
De nagyon cuki! Vigyük haza, nagyon aranyos... mintha mindenki egy agresszív muszlim lányt látott volna, barátom pedig egy aranyos kiscicát...
Majd amikor el tudtunk menni, azt mondta barátom: ez lány, így működik..
Egész úton ezen nevetett azt mondva hogy szép volt rómeó... de nagyon aranyos volt miért nem vittük haza...
Barátom amúgy muszlim (török)...
Miért csinálta ezt?
17/f, barátom 20/f
Te minek markolászod idegen nők fenekét, kinek képzeled magad?
Hacsak nem kamu ugye.
És aztán tapsoltak a buszon (a muszlim lánynak, nyilván)?
Ha viszont tényleg megtörtént, hát rohadtul meg is érdemelted, csak azt sajnálom, hogy a barinői nem verték agyon a gyökér haverodat is, az is ilyen idiótának tűnik aki csak abból tanul, ha elpicsázza egy nő, addig azt hiszi, mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!