Egy barátnőm bókolt beszélgetés közben, ennek van valami jelentése?
"Elég szoros férfi nő barátság van köztünk"
Na ezért nem kell hinni a férfi női barátságban. Előbb utóbb valamelyik fél idejön, hogy a barátján "árulkodó jeleket" vett észre. :D
Bass*atok akkor.
Sok szerencsét kívánok! :)
Egyébként nem ritka, hogy egy barátságból szerelem, párkapcsolat lesz. Rengeteg előnye is van, hiszen már ismered a másikat, nem zsákbamacska, mint egy randi egy vadidegennel, akivel először találkozol. Ismeritek egymás pozitív/negatív tulajdonságait. Jó lehet először zavarba ejtő picit mikor rovább léptek, de mégsem úgy feszengsz mint egy ismeretlen előtt....
Ezért nem barátkozok férfiakkal, mert rájuk mosolygok, vagy mondok egy tök harmadrendű dolgot, de máris úgy veszi, "bókolok", meg "bejön".
A francnak kell ez a hiszti.
#9-es egy igazi beképzelt hülye pics@ vagy. Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
"beszélgetés közben azt mondta hogy miért nincs több ilyen pasi mint én, én a nőknek egy főnyeremény lennék minden szempontból"---> ez nem az a kategória, hogy egyszer rámosolyogsz, vagy mondasz valami kedveset és a másik félre érti. Teljesen valid volt a kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!