Hogyan tudom kideríteni hogy kamu profil?
Figyelt kérdés
Instagrammon elkezdtem beszélni egy sráccal lassan 2 éve viszont még semmi képet nem mutatott magáról ha igen gyerekkorit. Vetettem már fel neki a találkozást de mindig kifogást keresett. Egyik volt legjobb barátnőm ismerte személyesen elméletileg de kezdenek kétségeim támadni.2024. jan. 31. 17:09
1/7 anonim válasza:
Miért hagytad, hogy 2 éven át hülyének nézzenek? Közben fogalmad sincs kivel beszélsz, és mennyi személyes információt osztottál meg vele amit azóta is gyűjtöget. Kicsit lassan érett be az a gyanú, ha csak ennyi idő után merült fel benned, hogy valami nincs rendben.
Úgy tudod kideríteni, hogy közlöd vele: vagy felfedi magát (élőben vagy hihető módon amit nem tud meghamisítani, AI-val generálni, a netről letölteni), vagy letiltod. És így is teszel.
2/7 A kérdező kommentje:
Semmi esély nincs rá hogy ténylegesen létezik a személy?
2024. jan. 31. 17:24
3/7 anonim válasza:
2 éve alatt soha nem akart találkozni...
hagyjál már...
5/7 anonim válasza:
Hol irogattok, hogy nincs fent képe magáról? Telefonáltatok már a 2 év alatt, vagy hangüzi?
6/7 A kérdező kommentje:
Instagrammon, es nem
Naiv vagyok tudommm
2024. febr. 9. 19:18
7/7 anonim válasza:
Erről most eszembe jutott, amit tegnap néztem netflixen, ajánlom : Sweet Bobby.
Van egy másik nagyon jó is: A tinder csaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!