Ha meghívnék itt mindenkit egy beszélgetős vacsorára, esti közös programra egy szép étteremben, eljönnél?
Tehát pl. kapnál egy meghívó linket, ahol ott a dátum, időpont, helyszín, elfogadnád a meghívást?
Találkozó középen, Budapesten lenne.
Mindenki jöhetne, aki itt talált rá a linkre és aktív fiókkal rendelkezik (ami azt bizonyítja, hogy innen jön tényleg).
Elmernéd fogadni a meghívást? Vagy nem mernél kibújni az inkognitóból?
Köszönöm a sok választ!
Mindent a cég fizetne, nektek semmit sem kellene.
12! Hazudozik? sztem mindenki a maxot adja bele, miért hazudna másnak? az itteni emberek tudása egyértelműen nagyon változó! A válasz sok mindentől függ, de sztem akkor se hazug. Függ attól miken ment keresztül eddig az életbe, mennyit tanult az élettől meg az iskolába, milyen volt a neveltetése stb, meg az adott nap is meghatározhat egy választ. Ha viszont politizálásra menne ki akkor jaj lenne! mert már tudom zömébe itt milyen irányultságúak, én pedig nem szeretnék vitába elegyedni, már pedig a politika nem elkerülhető.
14-es! Nem kell enned ott se, viszel cerbonát :D attól rendben leszel, meg vizet. Ez kb, olyan volt hogy ha nem nyomna a cipő én is elmennék! na de oké, elhisszük! :D
Már egy ideje gondolkodom a válaszon.. egyrészt messze van (bár ez valamelyest kifogás is lenne a részemről), másrészt bár vannak itt szimpatikus, rendes arcok, volt már dolgom nagyon nem így jellemzendő emberrel is az oldalon.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy ennyi idegen ember közt, szerintem, ritka kínos pillanataim lennének, amit jó lenne elkerülni. Közben meg mégis kíváncsi vagyok, egy kicsit, az itteniekre, hogy milyenek a valóéletben. Bár azzal meg lehet, hogy odalenne az oldal varázsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!