Normális, hogy nekem áradozik a párkapcsolatáról?
Volt egy kapcsolatom, ami kb 1.5 hónapja ért véget, nagyon fájó módon (meg akart csalni az exem, kidobtam), azóta sem vagyok túl rajta, mert szerettem. Van egy barátnőm, aki párkapcsolatban van nem olyan régóta (ugyanakkor jött össze a mostani párjával, mint én anno az exemmel), és folyamatosan nekem áradozik arról, hogy milyen fasza a kapcsolatuk. Ezt úgy elképzelni, hogy még screenshotokat is küld a nyálas beszélgetéseikről. Nem azt mondom, hogy ne mutassa ki, hogy boldog, de miért pont nekem kell róla ömlengeni, amikor nagyon jól tudja, hogy miért szakítottam és ezt hogyan éltem meg. Enyhén szólva tapintatlanságnak tartom ezt az egészet, pl amikor egyik barátnőmmel szakított a párja, én neki soha nem dicsekedtem arról, hogy milyen jó minden köztünk, sőt fel se hoztam a témát, csak ha külön rákérdezett. Mondtam is barátnőmnek, hogy direkt nem szeretném magamtól felhozni, mert tudom, hogy ő éppen szomorú egy srác miatt. Ezekszerint nem ugyanúgy gondolkodunk, viszont már kezd idegesítő lenni.
Ti mit gondoltok az esetről?
Én is azon a véleményen vagyok, hogy először ezt nektek, kettőtöknek kell megbeszélni, őszintén. Mondd el neki, hogy tapintatlannak érzed (mert az is amúgy) a viselkedését, és bár vele együtt örülsz, sokat jelentene, ha kicsit empatikusabb lenne felé, tekintettel a helyzetedre.
A reakciójától függően jönne részemről csak a tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!