Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vennétek egy gamer srácnak...

Mit vennétek egy gamer srácnak ajándékba?

Figyelt kérdés
A haveromnak most lesz a születésnapja, és tudom hogy valami gamer cuccnak örülne a legjobban, meg bütykölni is szeret. De már mindene van, és nem tudom mit tudnék még neki venni ami mindig jól jönne neki a játékokhoz. Valakinek van valami tippje aki szokott játszani hogy mi jön mindig jól? Sajnos nem igazán értek az ilyen cuccokhoz.

2024. jan. 26. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Pohártartó asztalra? (Az a felszerelhető.) Bár szerintem felesleges, gamer asztalokhoz szokták kiegészítőnek mutatni, de talán arra jó, hogy nem öntöd a billentyűzetre az italt és nincs útban sem. Vagy nyomtass ki és kereteztess be egy képet valamelyik kedvenc játékából. (Ha szereti az ilyen díszeket.)
2024. jan. 26. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ne ebbe a kategóriába kerdezd, hanem talán az elektronikába, ott több tippet adnak.
2024. jan. 26. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol pont hogy ne gamer ajandekban gondolkozz.

Amire szüksége van a gaminghez, azt mar rég megvette magának. Egy haszontalan portéka ugyis egy fiokban vagy polcon porosodna.

Olyan ajandekot keress, amit siman adnál nem gamernek is.

2024. jan. 26. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

azért ne legyen annyira általános, amit simán adhatnál bárki másnak. hisz jól ismered őt.

szerintem ilyen esetben szóba jöhet valami egyéb használati tárgy (esetleg dísztárgy) gamer témával.

2024. jan. 26. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
én például vonatßuziként egyik haveromtól kaptam 18.ra egy pofás vonatos mappát (az embernek úgyis lesznek papírjai, amiket el kell pakolni), meg hozzá valami jobb alkoholt.
2024. jan. 26. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Megkötöznénk és elvinnénk valahova ki a természetbe, hogy azt is lássa néha. 🙂
2024. jan. 26. 16:13
 7/7 anonim válasza:
Sztem ezek a 3d nyomtatott fejhallgató tartók állati jók. Láttam poliposat, amire minden más is akasztható, vagy Kratos (? O.o ) fejet vagy bármit.
dec. 12. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!