Szereted a barátaidat?
Sokszor hallom, hogy valaki szereti a barátait, főleg a legjobb barátját.
Én viszont sosem éreztem semmi szeretet a mindenkori barátaim iránt. Kedveltem őket, élveztem amiket együtt csináltunk és jó volt minden. De szeretetnek sosem nevezném. Ha valaki kikerült a képből bármilyen okból (pl költözés) sosem hiányoztak. Inkább csak eleinte szokatlan volt, de ennyi.
Ez mennyire fura?
Nekem a legjobb barátaimnál is ez van. Van olyan, akivel 8 éve (!) szinte minden nap beszélek, de semmit nem éreznék ha megszakadna, vagy istenments meghalna. (Utóbbit nyilván nem tudom előre.)
1-szer egy hétig nem beszéltünk (rekord) és nem éreztem semmit. Inkább csak szokatlan volt.
Ami még fontos: ha valakivel családi tragédia történik (meghal valakije) vagy nagyon jó dolog történik nem ragad rám át a kedve. Felfogom, hogy min megy keresztül, de az érzelmei nem ragadnak rám.
Volt olyan barátom, aki kb megkönnyezte, hogy kiálltam mellette egy nehéz helyzetben és hajnali 1-kor is felvettem neki a telefont vigasztalni stb.
De semmit NEM érzek!
A családtagjaimra ugyanez. Az értelmemmel kötődöm, de semmit nem érzek senki iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!