Elhagy a barátnőm?
Nemrégiben elkezdtem egy fiúval ismerkedni, jól megy minden, nagyon rendes. elkezdett a társaságunk is közösen szórakozni, mert jól kijön mindenki.
A legjobb barátnőm, (4 éve) pedig nagyon furán viselkedik egy ideje.
egyáltalán nem akar velem lenni ha a fiúval vagyok, nem akar az összejövetelekre eljönni. Ilyeneket mond hogy rá csúnyán néz a srác mikor ez közel sem igaz!
Nem tudom, mit tudnék csinálni, nem akarok senkit elveszteni….
Lehet tudni, hogy miért csinálja ezt? ha megkérdezném, letagadná, hogy távolodik.
"ha megkérdezném, letagadná, hogy távolodik."
Sosem volt szó barátságról. Sajnálom.
Irigy ostoba önző féltékeny sunyi aljas , ezek a lehetőségek. Vannak esetek mikor a haverok vagy a társ választást ad vagy mi vagy a csaj
haverok mert vége a cimboraságnak . Akkor lenne érthető ha a szélhámos problemás gyökértől óvnának aki allandó bajt okoz mindenkinek , de ez is magánügy .
Vagy vissza lett utasítva a párod által, magyarul megpróbált kikezdeni a háttérben a pároddal-erre utal ez: "Ilyeneket mond hogy rá csúnyán néz a srác "
És azért kerüli, mert fél, hogy a srác buktatná előtted. De még érdekében áll veled kapcsolatban állni-már mint a "barátnődnek".
Ha a párod akart volna kikezdeni, ezt a szöveget sosem mondta volna neked. Ellenben bárhol is legyetek a te személyedhez ragaszkodna.
Én az előzőre tippelek.
#3:
Bocs, de hol a fenébe írt a kérdező a párjáról? Te melyik meccset nézed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!