Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Masnak is nehezen megy baratsa...

Masnak is nehezen megy baratsagokat kialakitani 30 ev korul?

Figyelt kérdés
Regebb ugy ereztem sok baratom van ,de igazabol azokat a kapcsolatokat en apoltam inkabb ,ha ezek lekoptak. Egyik legjobb baratnomnek hitt ember elkoltozott az orszagbol,azota nem is nagyon keres,egy ideig probaljoztam,de mar inkabb nem eroltetnem ra magam. Masik kozeli baratomnak parja lett, ha harom negy havonta talalkozunk az is sok,pedig regebb hetente ketszer-haromszor is. A harmadik kozeli ismerosom egyezeruen nem hiv sehova,ritkan meg elmegyunk valahova, de ha hivom is akkor is mindig nem a valasz (munkatarsak vagyunk-de egy 14 eves baratsagrol van szo) a tobbi baratomnal os ez a helyzet. Mar nem is keresek inkabb senkit, eljarok edzeni,konyklubba, de nekem is hianyzik valakivel egy mellyebb kapcsolat. Masnal is van ilyen?
jan. 3. 21:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sziasztok! én is szeretnék egy havert egy igazi barátot igy a 30-as éveim vége felé.
máj. 9. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!