Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi kell a barátsághoz, miért...

Mi kell a barátsághoz, miért nem akar velem barátkozni?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal, csak barátság jöhetett szóba mert ő is párkapcsolatban van, viszont nagyon kevés barátaink vannak így találkoztunk a barátság céljából, két órát tök jó elbeszélgettünk, de a tali végén azt mondta hogy ő nem nagyon érzi hogy mi barátok lehetnénk nagyon nem tudtam megindokolni hogy miért... mi a probléma nem értem..
2023. dec. 29. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is jártam így jópárszor, a két óra beszélgetéssel telt el, a végén a másik fél mondta: "jó lenne mielőbb ismételten találkozni", utána pedig többet nem kereste a társaságomat.
2023. dec. 29. 10:48
 2/8 A kérdező kommentje:
1. De mi lehet ennek az oka?
2023. dec. 29. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennek csak ő lehet a megmondhatója, hogy miért döntött így, de jellemzően nem akarják megmondani, vagy félrebeszélnek.
2023. dec. 29. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Tipikusan akkor barátkoznak férfiakkal így nők, ha megromlott a párkapcsolatuk, új pasast keresnek, de nem akarják kitenni magukra az "eladó vagyok" címkét.
2023. dec. 29. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Élőben nem voltál neki szimpatikus, nem élvezte a találkozót, nem akar több időt tölteni veled.
2023. dec. 29. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest elég jól el tudják játszani találka ideje alatt hogy "hej de élvezem" - Kérdező utalt rá, hogy végig beszélgettek.
2023. dec. 29. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
6 Az nem jelent semmit, ettől még érezhette magát kellemetlenül. Egyenesebb lett volna megmondani akkor és ott, de ehhez keveseknek van bátorsága.
2023. dec. 29. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt,hogy a neten full másképp zajlottak a beszélgetések, nyitottnak tűnt a fiú. Élőben meg harapófogóval kellett mindent kihúzni,míg a neten nagyon sokat ő írt. Fura volt.Aztán igazából onnantól kezdve nem nagyon beszélgettünk. Nem éreztem azt,hogy barátok lehetünk mi sem.

Mondtam is neki élőben,hogy nagyon csendes vagy. Nem is reagált rá igazán

2023. dec. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!