Miért nem ír vissza?
Van egy barátom. Néha jól elbeszélgetünk főleg személyesen. De van hogy nem válaszol messengeren. Látta. De nem nézi meg csak olvasottra teszi és ennyi. Miért?:/
28/N
Nekem pl azért telt ma fél napba reagálnom egy üzenetre, mert lelkileg pocsékul voltam. Anyukám halála óta ki szokott jönni rajtam egyfajta elkeseredettség, levertség és olyankor látom, hogy írnak, de nem reagálok rá.
Van, hogy lelkileg rendben vagyok, de elfoglalt, megnézem mit írtak és, ha látom, hogy ezt kicsit hosszabb lenne megválaszolni, akkor később válaszolok.
14, Egyszer én is voltam hasonló helyzetben. Küldtem egy emailt egy tanárnak és nem reagált rá, én pedig bestresszeltem, hogy biztos bolondnak nézett, azért nem válaszolt és milyen ciki lesz majd így beülni az órájára, biztos azt hiszi, hogy dilis vagyok.
Aztán megmutattam egy ismerősömnek, hogy nézze meg, nem írtam-e sértőt, lehet azért nem reagált.
Az ismerősöm teljesen ledöbbent. Megkérdezte, hogy tulajdonképpen milyen választ vártam. Elvégre csak egy informatív email volt, semmit sem kérdeztem.
Azóta, ha nem reagálnak, mindig megkérdezem magamtól, hogy ha én kapnék ilyen üzenetet, pontosan mit írnék rá vissza. Mert lehet csak visszaírnám, hogy ok vagy küldenék egy emojit, de lehet egyszerűen csak tudomásul venném és nem írnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!