Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerelmet vallani egy barátnak?

Szerelmet vallani egy barátnak?

Figyelt kérdés
Sajnos egy rendezvényen sokat ivott mindenki és én rosszul viselem a tömény italt, sajnos egy barátomnak (férfinak,én nő vagyok)szerelmet vallottam, és ő visszautasított. Nem is ez lenne a baj,hanem az hogy nős és én nekem is van kapcsolatom. Nem tettem volna ilyet soha de az ital valahogy megbolondított. Ráadásul nem is vagyok belé szerelmes és bele sem mennék ilyen kapcsolatba hogy foglaltak vagyunk. Ő megharagudott nagyon. Szerintetek hogyan lehetne kisimítani ezt az ügyet, rettenetesen szégyellem magam.

2023. dec. 13. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig borban az igazság. Valahol talán mégis izgat a fickó. Amúgy megmondod, hogy részeg voltál, ha esetleg nem látszott volna rajtad. Aztán vagy megoldódik a dolog, vagy nem.
2023. dec. 13. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Kell nektek ennyit inni... a te döntésed volt hogy berúgsz, vállald a következményeit.
2023. dec. 13. 15:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnalom unnepeltunk itt mindenkinek inni kellett.
2023. dec. 13. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
majd idővel, most hagyd üllepedni, neki is sokkoló volt, lehet még lesz majd valami nálam is volt ilyen anno, én kapcsolatban és pár év múlva közel kerültünk :-)
2023. dec. 13. 16:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó elmesélnéd nekem akár privátba kérlek?
2023. dec. 13. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó barátok vagytok, nem lesz semmi gond, én is voltam hasonló szituban! Meg fogjátok tudni beszélni. Ölelés, simogatás, csók nem volt? Csak szóban mondtad, fejezted ki?
2023. dec. 14. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!