Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? A barátomról van szó

Mit tegyek? A barátomról van szó

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal tegnap estig minden rendben volt. Mondta hogy kicsit haragszik rám de nem nagyon. Ma észrevettem hogy sok helyen blokkolt, este messengeren korlátozott. 1 helyen még nem tette meg ezeket, attól félek ott is megteszi. Nem tudom hogyan lépjek vele kapcsolatba, hogy beszéljek vele. Nem merem felhívni, mert lehet kinyomja és a telefonszámom is letiltja

Azt mondta hogy soha nem veszíthetem őt el, de most mégis 😭

2023. dec. 6. 11:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyik barátomon keresztül üzent hogy nem akar többé a barátom lenni. Ne is hívjam. Ugye ez nem azt jelenti hogy kis idő múlva se próbáljam keresni?
2023. dec. 6. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Ennek vége, ez mind a te hibád, te vagy minden baj forrása, magadba nézhetnél
2023. dec. 6. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem akar veled barátkozni akkor te semmit se tehetsz. Biztosan meg van ennek az oka, csak te nem látod.
2023. dec. 6. 14:40
 14/16 A kérdező kommentje:
És ha adok neki egy kis időt és később megpróbálom tisztázni vele a dolgokat?
2023. dec. 6. 15:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Az idő nem segít igaz?
2023. dec. 6. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ő meghozta ezt a döntést, tiszteletben kell tartani. A barát akin keresztül ő üzent, rajta keresztül megmondhatod neki, hogy te meg szeretnéd beszélni a helyzetet és kibékülni, de személyesen ne hívd, ne keresd. Ebben a helyzetben az lenne a legrosszabb, amit csak tehet, mert azt mutatná neki, hogy nem tartod tiszteletben az ő érzéseit, kéréseit, határait. Hagyd békén, nála van most a labda, és ha ki akar békülni, akkor keresni fog.
2023. dec. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!