Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan szedjek össze bnőket...

Honnan szedjek össze bnőket ha a környezetemben nincsenek?

Figyelt kérdés

Vagy pasikat akikkel tudnék járni szórakozni?

Pasik lennének de ők ugy akarnának velem lenni csak hogy kettesben pl étterem, vagy pizza menüzés séta pub kettesben, meg ilyenek es nem szórakozóhelyeken ahol kapcsolatrendszereket épithetnék ki és rengeteg ember van.

A társkereső nem jött be, az életben szeretnék ismerkedni de a kollegak szomszed meg akik nyomulnak rondák vének fogykosok stb, nincs kompetens a környeztemben se nő se férfi!

#egyedül vének rondák közt
2023. dec. 2. 08:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Váltottam környezetet! A korábbi munkahelyemen egyedül dolgoztam. Pont örültem is annak, hogy a mostani helyemen lesznek kollegák, csapatmunka van.

Csak épp 40-es családos emberek..

2 huszonéves van csak, mindketto 70-100 kilo körüli es valahogy egyik se akar velem jönni bulizni meg sehova..

Aztán lent az also szinten van egy másik pasi, de az meg mentálisan nemnormális sajnos.

Pl nem azt mondja hogy elmennék e vele valahova(ezt vártam), hanem leb.sz, hogy szerinte en csúnyán néztem rá, miért. (Nem néztem csúnyán)de minden mondatában csak a frusztrációi vannak. Képtelen normalisan kommunikálni is. A nem tudom hanyadik ilyen beszólása után amivel idegesít irritál csak, megköszöntem neki a társalgást es kértem, többet ne zavarjon hagyjuk egymást békén.

Aztán hamarosan költözök is, új szomszédaim is lesznek, de ezek után nem tudom mit várjak. Lehet rosszabb lesz mint ahol most lakom. Itt nincs pl fúrás faragás, drogos bulizós szomszédok, eléggé rendes csendes mindenki, és nem forgalmas az utca sem, és madárcsicsergés van..,kicsit inkább félek is váltani lakhelyet..de rajta vagyok.

2023. dec. 2. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:

A stílusod nekem se tetszik, de megértelek.

Esetleg vállalj önkéntes munkát! Ott vannak értelmes emberek, megismerkedhetsz normálisakkal is.

Sportolj közösségi területen (kondi terem, vagy fitnesspark, uszoda), ott is ismerkedhetsz. Esetleg egy parkban vagy buszon, vonaton is megszólíthatod a melletted ülőt, vannak ilyen csodák.

De egyébként lehet, hogy ha a szomszéd idős nénihez becsengetsz, beszélgetsz vele egy kicsit, megkedvelitek egymást. Tudod, idősek is tudnak jófejek lenni, és segíthet a személyiségfejlődésben a dolog. Na meg lehet, hogy van egy jófej lánya, unokája, és nagy barátság alakulna ki köztetek.

2023. dec. 2. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem alpari, csak tomboy. Fius lelked van, heteroban es kulsore noiesben is van ilyen. Valami sport, hobby, ami pasis, es nem feszelyezed oket nokent?
2023. dec. 2. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Azert ha kerdezo ferfi lenne, mindjart nem alpariznak le.
2023. dec. 2. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:

De bizony, fiúban se szimpatikus az, ha valaki így ír: "a kollegak szomszed meg akik nyomulnak rondák vének fogykosok stb, nincs kompetens a környeztemben se nő se férfi!"

Még ha a nyomulnakot kicseréljük mondjuk ragadnak-ra, mert életszerűbb, akkor sem.

Lehet diplomatikusabban is fogalmazni, mert ez elég és lealacsonyító. És nem vall egy kiforrott egyéniségre (vagy ha ez már kiforrott, akkor annál rosszabb) az, aki így beszél, ugyanis senki se kap garanciát arra, hogy ő nem lesz "fogykos", és biztos, hogy nem szeretné, hogy majd "fogykosként" emlegessék, lekezeljék. Ronda is biztos lesz, de fel lehet ismerni bennük is a szépséget, ha csak bulizni akar akkor tök mindegy, ill. barát simán lehet "ronda", nem az számít igazán. Valószínűleg meg is öregszik, és biztos neki se esne jól, ha véneznék - akár a háta mögött, akár szemben.

2023. dec. 2. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:

"Azert ha kerdezo ferfi lenne, mindjart nem alpariznak le."

. Nem a francot nem. Ugyanazt mondanám neki.

2023. dec. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!