Miért nem akar a kolléganőm barátkozni velem, hogy érjem el hogy esetleg jobban bízzon bennem?
"pedig tényleg nem akarok tőle semmit"
v
"nincsen párja, gondoltam hogy felmegyek hozzá filmezni"
Egy mondaton belül 100%-os önellentmondás.
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor mit számít van-e párja? És miért akarsz felmenni filmezni?
Találj ki jobb mesét.
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor mit számít van-e párja?
Tán azért számít mert úgy a féltékenység miatt nem akarná... azért akarok felmenni hozzá mert rengeteg jó filmem van nekem is amit hol néznénk meg..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ennél a kérdésednél írtad: "A kérdező kommentje:
Igen nem akarok vele lefeküdni, de ha azt akarnék az miért baj, "
Hát a válasz nem bonyolult. Azért nem akar felmenni hozzád "filmezni", mert őt sem tudtad átverni ezzel a szöveggel, és ő nyilvánvalóan nem akar veled lefeküdni.
Én sem akarnám, hogy ilyen "férfi" feljöjjön hozzám filmezni, mert 99%-ban megpróbálna lefektetni, aztán meg elhíresztelné hogy én mekkora rbnc vagyok, aki "hitegetem".
Bár nálam alap, hogy nem beszélgetek férfi kollégákkal, pontosan ezért. Rámosolygok, aztán már azt hiszi, le akarok vele feküdni.
9:
"Rámosolygok, aztán már azt hiszi, le akarok vele feküdni."
Nem véletlen hiszi azt, a rámosolygás azt jelenti. Csak most arra nevelik a nőket, hogy boldog-boldogtalanra mosolyogjanak. A férfi ösztöne meg érzékeli a szexuális felhívást.
(Persze a rúzs sem azért van, meg a smink.... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!