Miért van az, hogy a nagyon csinos nőknek sokszor kifejezetten csúnya barátnője van?
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 19:50
11/14 anonim válasza:
háát én meg pont azt látom hogy 2 brigád van a cukorbébik..plázacicák akiknek másból se áll a nap csak nézegetik percenként hogy áll a hajuk( rühellem az ilyet) . meg a könyvmolyok akik sokszor aranyosak de nem top modellek. és ki ki a maga bnőjét megtalálja.
25 f
12/14 anonim válasza:
Hát így felnőttként visszagondolva tinikoromban valószínűleg velem is azért lógott a már 14 évesen is kész nő (20-nak simán nézték) “barátnőm”, mert mellettem, az alacsony, piszkafa, hullafehér, szeplős, fogszabályzós, nem sminkelő, gyerekes, ósdi ruhákat hordó kislány mellett nem volt nehéz kitűnni. Egyébként állandóan szidott minden szép vagy csinosan öltözködő lányt, hogy milyen gázak meg rondák, miközben ez egyrészt nem volt igaz, másrészt neki semmi oka nem volt külső terén másoktól tartani. Hát belsőleg már inkább. Érdekes módon amúgy amíg vele barátkoztam, egy értéktelen, rusnya senkinek éreztem magam, akivel soha nem fognak törődni, max azok, akiknek ha nincs ló, jó a szamár is. 16-17 évesen megszakadt a kapcsolatunk, akkor kezdtem el kinyílni és elhinni magamról, hogy nem vagyok se csúnya, se értéktelen.
13/14 anonim válasza:
12. Mondott valami olyat? Vagy lenézően viselkedett?
Egyébként normális esetben nem úgy választ az ember hogy csak rondák legyenek mellette, nehogy őkelmét ne lássa senki. Én úgy vettem észre, hogy a sarki ribi kinézetűek megtalálják egymást.
14/14 anonim válasza:
Én (emberek elmondása alapján) szép lányként egy "csúnyább" lánnyal vagyok legjobb baráti kapcsolatban. Rühellem ha ezt szóba hozzák. Szerintem a barátnőm (aki mellesleg beteg, mozgássérült) nem csúnya, csak más. Nem kinézet alapján válogatok barátokat. A szépség pedig relatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!