Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A hitetlen haverom azt hiszi,...

A hitetlen haverom azt hiszi, hogy a Krisztusban maradni az valami perverz aktust jelenti! Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 10:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Isten bennünk van, ezért nem találjuk. Most hátra is néztem.
2023. okt. 13. 04:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Remélem troll, és nem ilyenek a vallásos emberek.
2023. okt. 13. 07:11
 23/25 anonim válasza:
47%
Hagyd meg a hitében!
2023. okt. 13. 11:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok mindenkinek, akit illet mert a kérdéstől sikeresen elkanyarodtak némelyek.

Mit is tegyen a haverjával, - akit nem lehet meggyőzni, azt nem lehet, hiába fektet bele az ember energiát, - hagyni kell és passz.

Egyszer én is beleestem egy, nem vallásos hátterű, de már meg nem mondom milyen beszélgetésbe és, ha van ember a világon, aki jobban meg van győződve a maga igazáról, akkor én voltam az.

Próbáltam ész érvekkel elmagyarázni neki, hogy mi van, de nem ment és akkor jött az " isteni szikra" - azt mondtam neki, hogy basszus, rájöttem, hogy mégis neki van igaza és azzal a gázzal, meg is volt oldva az egész ügy, különben még így vagy 30 év után is ülhetnék vele szemben és mondhatnám a magamét.

:D :D :D

2023. okt. 17. 20:44
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha a független történelemkutatást vesszük alapul, akkor csak az "Libri ad urbe condita" Titusz Liviusz könyvében találunk említést JK-ról, mint egy lázító, akit halálra ítéltek.

Ha az Újszövetségi szentírást is forrásnak vesszük, akkor a "forráskritika" és a "Sits im Leben" használata után sokkal több tényt is lehet találni JK életéről. pl.: a különös halála, tettei, születése, ...

2023. okt. 18. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!