Sok férfinek mi a jó az ilyen sima lány-fiú barátságban, miért mennek bele ha amúgy a nő nem közönbös számukra?
Mert az ok, hogy ha nincs vonzalom, durvább esetben bottal se piszkálnád meg, akkor barátkozzunk. De ha látod benne a nőt akkor minek? Mert akkor abból se szex se kapcsolat nem lesz. Hanem majd csak mindig megkapod ha többet akarsz, hogy te csak egy barát vagy! Még akkor is ha mindketten egyedülállóként szexre vágytok, de a nő veled akkor sem fog!
Férfi társaim, ebbe mi a jó?
Nekem volt női "barátom", és pont itt az oldalon ismertük meg egymást. Mind a ketten egyedül voltunk, és csináltunk egy csomó közös programot. Vele el tudtam menni olyan helyekre, ahová férfi barátokkal nem mennék.(strand, wellness, étterem) Például sokszor ugrottunk le a Balatonra 1-1 napra fürödni meg kajálni egyet. Voltunk kirándulni is, meg ilyenek.
Ha nem lett volna, akkor itthon ülhettem volna egész nyáron egyedül, mert épp nem volt senkim. Így meg lett egy jó tartalmas nyaram helyette.
Nem olyan nagy dolog ez, csak kell hozzá egy bizonyos IQ és EQ szint, hogy az ember fel tudja ezt fogni.
Az utcán is jön szembe egy rakás nő akit megdugnék, mégsem vetem rájuk magamat mint egy tébolyodott vad!
Biztos én nem vagyok elég macsó 35 éves fejjel, de ez a "DUGÁS,DUGÁS,DUGÁS" mentalitás egészen elképesztő. Mintha más öröm nem is létezne az életben.
Férfi női barátság nem létezik.
A sok tudományos Matyi megmagyarázza mindig.
De a 2/3 részük a cipőjét se tudja bekötni.
"Nem olyan nagy dolog ez, csak kell hozzá egy bizonyos IQ és EQ szint, hogy az ember fel tudja ezt fogni.
Az utcán is jön szembe egy rakás nő akit megdugnék, mégsem vetem rájuk magamat mint egy tébolyodott vad!
Biztos én nem vagyok elég macsó 35 éves fejjel, de ez a "DUGÁS,DUGÁS,DUGÁS" mentalitás egészen elképesztő. Mintha más öröm nem is létezne az életben."
Ez a hullámvasút basssszzz... Nem basznék, de basznék, de nem basznék.
14-es!
Azért nem érted amit írtam, mert te k.baszott nagy ALFA vagy! Te egyfolytában csak dugnál minden nőt igaz? Akkor is dugnád, ha éppen a csajod legjobb barátnőjéről van szó, meg akkor is dugnád, ha a gyerekkori barátod csajáról van szó ugye?
A "basznék" és a "baszok" között van egy kis különbség. Pont ezt próbáltam elmagyarázni.
Értem én hogy sok itt a sértődött ember akit becsaptak vagy barátzónába vágtak, vagy ő hitt tévesen dolgokat a másikra és reménykedett, de azért lássuk be a helyzet nem kéne ennyire fekete fehér legyen. Megvan a női barátoknak is az előnye, és hiszitek vagy sem, akár oda vissza! Férfiként sorolok 3 "szexista" előnyt csak most csak nektek. És ezen kívül is sok más előnye is van, de azokat inkább nem sorolom most fel, mert a többségnek valószínű kevésbé lenne szempont. Tehát akkor csak most, csak nektek, íme 3 előny:
1. Női vs férfi logika. Tételezzük fel van egy nő aki bejön és számodra fura idiótaságokat csinál mert nem érted a viselkedését. Na most ha ezt elmondod a lánybarátodnak, ő egyből érteni fogja és el is mondja neked mi ez, egyfajta tolmácsként. Sőt, még tippeket is adhat, hogyan szedd fel.
2. Szárnysegéd. Egy nő sokkal könnyebben és sikeresebben fog beszédbe elegyedni egy másik nővel. Ha együtt mentek így szórakozóhelyre, és segít neked ilyen téren, akkor sokkal könnyebben bele tud húzni téged egy szimpatikus nővel való ismerkedésbe, ha megkéred rá.
3. Marketing. Ugyanez a szitu, ha lementek egy szórakozóhelyre, kapásból a reputációd már csak ezzel magasabban nyit a többi nő felé, ha látszólag ott van melletted egy jó nő. Ők nem tudják látásból ki ő mi ő, de ha veled van akkor az a te értékedet is felhúzza.
Szóval ezek kissé szexista tippek, de mivel úgy látom az itteni kommentelők nagyrésze is ilyesmi megközelítéssel él, így megpróbáltam direkt ezeket megkeresni én is nektek, csak épp az előnyök felől. És hát mondom akadna még bőven más vonalon is oda vissza előny, lelki oldal meg ilyenek. Feltéve ha tényleges barátságról van szó, és mindkét fél jól is tudja kezelni ezt.
Az, hogy attól, mert valaki mint nő vonzó, még nem jelenti azt, hogy mint embert, vagy mint potenciális barátot ne szerethetném.
Lassan már 10 éve, hogy veszettül bejött egy nő. Végül nem lett belőle kapcsolat, de idővel legjobb barátok lettünk, és sokszor egymásnak segítettünk párkapcsolati problémák megoldásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!