Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A szubkultúrás csoportok...

Knex kérdése:

A szubkultúrás csoportok mindenhol "kihaltak"?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy ideje keresek már emo, punk és egyéb stílusú emberekkel teli csoportot a neten de sehol semmi. Ennyire eltűnt volna ez a réteg vagy én vagyok ennyire balf*sz, hogy nem találok? Szívesen ismerkednék, barátkoznék hozzám hasonló stílust képviselő emberekkel de lassan már tűt keresni a szénakazalban is könnyebb. A környéken sincs lehetőség ilyen emberekkel összefutni mivel egy kisvárosban élek Pécs mellett. Pécsen egy ideig voltak kisebb csoportok de őket is kb elnyelte a föld már jó ideje. Valami ötlet?

Amúgy 28 éves fiú vagyok, nem lány szóval szegsz hírdetéses üzeneteket nem kérek köszi. :D

2023. okt. 3. 09:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát manapság ez az egyik legnagyobb probléma, hogy az emberek otthon ülnek a monitor/tv előtt szinte egész nap. :/

A Facebook csoportokban nem az a probléma, hogy buták az emberek mert mindenhol akad pár értelmesebb is ha nem inkább az, hogy konkrétan nincsenek is ilyen magyar csoportok. Én csak egyet találtam.

Pesten elég sok "hozzám hasonló" egyén van. Lehet jobban járnék ha felköltöznék oda. :D

2023. okt. 4. 08:53
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

Az se volt sokkal produktívabb elfoglaltság, hogy kint ültek az emberek árokparton, a buszmegállóban vagy a városi szökőkútnál, és várták, hogy rájuk esteledjen vagy elzavarja őket egy rendőr.

Milliónyi rock és metál zene alapú csoport van magyarul, ami minden szubkultúra előtt nyitva van. Vannak konkrétan szubkultúrákra szűkítve is. Csak a 90% nem tudja leírni helyesen a nevét se, csicsás, virágos, öregasszonyos gifeket és jó reggelt-et / estét kívánó posztokat rak ki naponta többször, vagy az öt zenekaron kívül, ami neki a szent tehén mindent lehúz. Ehhez jönnek még a szexuálisan frusztrált nőgyűlölők, rasszisták, nagy magyarok, az elitisták és az alkoholisták. Nem ismerek senkit, akinek ilyen helyen sikerült értelmes ismeretséget kialakítania. Aki a felsorolt kitételeknél különb, előbb-utóbb megunja és elmenekül.

2023. okt. 4. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalabban közül (Z generáció) látok mostanában sok ilyet, de ők nem a te korosztályod :D Idősebbek közül elvétve szoktam látni 1-2 embert, szerintem a legtöbben kinőtték, vagy legalábbis már nem öltöznek úgy, de attól még ugyanazt a zenét szeretik (na ilyet sokat ismerek)
2023. okt. 19. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

B*szki, hát ne a neten keress :D Nem haltunk ki egyáltalán, sőt.

Én is kisvárosban lakom, de a barátaim 90%-a punk/metalhead.

Járj el koncertekre, fesztiválokra (Pécs mellett tartják a Toxic Weekendet, annál nagyobb punk találkozó nincs Magyarországon) ismerkedj, beszélgess. Azt ennyi. Mi nagyon nyitott emberek vagyunk, szóval nem nehéz. Az utolsóval nem értek egyet, én Z generációs vagyok de bulikon 30-asok vannak talán a legtöbben, ők igaz hogy nem néznek ki olyan hülyén mint én szoktam, szóval nehezebb kiszúrni őket az utcán pl :D

2023. nov. 12. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!