Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megérdemelné, hogy ráijesszek?

Megérdemelné, hogy ráijesszek?

Figyelt kérdés
Volt barátnőmmel még tartom a kapcsolatot, irogatunk, és heti 1-2 alkalommal telefonon is beszélünk fél-1 órát. Ami zavar, hogy megbeszélünk valamit és nem tarja be, vagy simán nem veszi komolyan. Viszont most komoly dologgal kapcsolatban ajánlotta fel a segítségét, szóval mégcsak nem is én kértem meg rá. A jövő héten lesz egy műtétem, amihez a vércsoporttal kapcsolatos vizsgálatért be kellene mennem a kórházba, ami 25km-re van,( ezt nem töltötték fel az EESZT-be), pénteken pedig vinnem kell egy újabb vizsgálathoz. Ő ott dolgozik a kórházban, és a múlt héten rámírt, hogy elhozza-e,mert ne kelljen azért nekem pluszban bemenni, meg éjszakás is voltam? Persze megkértem rá, de tanulva a korábbiakból, és nem bízva benne inkább elhozam, de ő erről nem tud. Gondoltam csütörtökön rákérdezek, hogy akkor elhoztad? Nem tudom mit szólna hozzá, de kicsit megérdemelné, hogy ráhozzam a frászt.
2023. szept. 26. 10:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Mi abban a bosszúállás, hogy csütörtökön megkérdezem, hogy elhoztad-e a papírt? Max csak kellemetlenül fogja érezni magát ha nem.
2023. szept. 26. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen "baratom".. vagyis volt mert most jatszotta el 2.jara. Innentol offolom
2023. szept. 26. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Nem nem csináljuk ugyanezt!

Volt igen akire sose tudtam számïtani, ignoráltam, letiltottam kész... te meg nyáfogsz

2023. szept. 26. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

"Bezzeg a hozzászólók az én helyemben biztos ugyanezt csinálnák"

Jaj de cuki vagy, hogy azt hiszed mindenki ugyanannyira ostoba, mint te :D Képzeld, mi alapból nem tartanánk a kapcsolatot megbízhatatlan hülye exekkel, szóval már itt elbukott az elképzelésed.

2023. szept. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!