Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 35 évesen lehet barátomat...

35 évesen lehet barátomat találni?

Figyelt kérdés
18 évesen voltak utoljára barátaim. Nem kedvelnek az emberek, mert nagyon zárkózott vagyok. Azt kell tudni rólam, hogy magántanuló voltam, a középsuli utolsó 2 évét jártam rendesen. Beteg voltam, nagyon sok idöt kórházban töltöttem. Mindig ilyen nagyon udvarias vagyok ahogy megszoktam, hogy az idös emberekkel és a kórházi dolgozókkal beszélni illik. Nem tudok ilyen lazán, haverkodósan beszélni. Amikor próbálok akkor vagy kínos csend lesz vagy furcsán néznek rám. Múltkor elmentem egy új fodrászhoz és megpróbáltam felvenni a ritmust ahogy amiröl ök beszéltek. Mindenki furcsán nézett és aztán nem válaszoltak, kínos csend lett. Próbálok úgy is barátkozni, hogy felajánlom a segítségemet másoknak, de annak sincs sikere, visszautasítják. Pl van egy munkatársam akinek tudnék segíteni, hetek óta szenved a gondjával, én ajánlottam neki, de inkább panaszkodik, minthogy elfogadja a segítségemet.
2023. szept. 14. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Nem kell erőltetni semmit, egy igaz barát elfogad olyannak amilyen vagy. Nem egyszerű, nagyon nem, de ha nyitott maradsz előbb-utóbb sikerül.
2023. szept. 14. 09:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez alapján egy értékes és udvarias embernek tűnsz.

Biztos sikerrel jár majd,csak megfelelő embernek kell ehhez "bejönni".És egy tanács,nem mindig kell segíteni,vagy tanácsokat adni,mert sokszor ezt zaklatásnak veszik még ha jó szándékból is van !

Saját tapasztalatom...

F 54

2023. szept. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!