Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valaki igazán szerelmes...

Ha valaki igazán szerelmes tényleg természetes, hogy elfelejti a barátait?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm 1 éve jött össze a párjával. Akkor még nem volt gond, ugyanúgy töltöttünk időt együtt is. Majd a barátja tavasszal megcsalta és nonstop együtt voltunk, igényelte a társaságom, a beszélgetést, a programokat. Én mindig jól éreztem magam vele és tudtam, hogy nehéz helyzetben van, természetes volt, hogy jobban odafigyelek rá. Majd kibékültek 2 hónapja. Azóta állandóan együtt vannak. A barátnőm akkor érne rá, ha a pasi dolgozik, de ő nem és én is szabad vagyok. Ez azt jelenti, hogy a 2 hónap alatt 1x sikerült találkoznunk. De akkor is a telefonján lógott. Nem is igazán beszélünk. Amikor szóbahoztam azt mondta, hogy ha nekem is lenne párom, akkor én is mindig vele akarnék lenni. A barátságunk alatt én is voltam kapcsolatban, de én tartottam a kapcsolatot a barátaimmal, mivel nem unaloműzésből voltam velük, hanem mert szeretek velük lenni és hiányoztak volna. A párom ugyanúgy eljárt a barátaival, engem se zavart soha. Volt olyan, amikor hívtak magukkal ide-oda, de engem zavart, hogy a pasinak is mindenhol ott “kell” lennie. Vannak barátaim, van társaságom, ismerkedek is jelenleg, nem unatkozok, hanem kifejezetten az ő társasága hiányzik. Persze tudom, hogy ezt el kell fogadnom. Inkabb a reakció érintett furcsán, hogy odáig ment a dolog, hogy én betegesen ragaszkodok hozzá.. merthogy ez teljesen normális, hogy ha szerelmes az ember akkor nem a barátai társaságára vágyik. 5 éve voltunk barátnők, neki azóta ez az első olyan kapcsolata ahol tényleg azt látom rajta, hogy szerelmes. Szerinte én a volt páromba nem is voltam az, ha én foglalkoztam a barátaimmal is mellette, persze amikor még ő is szeretett velem elmenni ide-oda meg beszélgetni akkor ezt nem így gondolta. 25 évesek vagyunk.
2023. szept. 12. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
A kettő nem zárja ki egymást. Mindig voltak külön programjaink, de voltak közös barátok is. Nem kell folyton egymáson lógni.
2023. szept. 12. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez egyénfüggő, láttam ilyet is, és olyat is.

Én egyébként nem tartom normális dolognak. A barátoknak ugyanolyan fontosaknak kell lenniük és maradniuk, amilyennek mindig is voltak, helyük van az ember életében továbbra is. Ezeket nem szabad feladni semmilyen kapcsolatért.

Aki úgy gondolkodik mint a barátnőd, az nagyon pofára esik majd amikor elmúlik a nagy szerelem (és elmúlik), mert ott marad majd egyedül.

2023. szept. 12. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a megcsalás óta őrzi a pasit de a kis buta nem tudja, hogyha egyszer megcsalta újra megfogja.

Sajnos megy majd hozzád akkor panaszra. Na akkor kell elhajtani a fenébe.

2023. szept. 13. 05:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Négy barátom volt életemben,akikről elmondhatom,hogy tényleg igazi barát.Mind a négy akkor tűnt el,amikor párja lett,annak ellenére,hogy zűrös kapcsolatok voltak.

Aztán persze,jött panaszkodni mind,amikor gond volt,megcsalás,stb.Lehet,hogy szemét ember vagyok, de mindet szépen,de határozottan elhajtottam és azóta sem tartom a kapcsolatot.

Mikor nekem volt párom,akkor érdekes módon tudtam úgy élni,hogy nemcsak barátra,de a kis keresztfiamra és a beteg anyámra is jutott idő,munka és párkapcsolat mellett.

Az egyik barátom pedig hasonlóan,akkor ért rá,ha a párja dolgozott. Így fél évben kb két alkalom volt,fél fél órára találkozni,de így is volt,hogy videóhívásozott mellettem,mert annyira nem bírta a drágája nélkul.Akivel négy év alatt kilencszer szakítottak-újrakezdték.

Úgy vagyok vele, magamban is elvagyok,mert nekem ilyen barát nem kell.Más embernél is utálom,ha találkozásnál,beszélgetésnél a telefonján lóg.Bunkóság a köbön.Még elő sem veszem ilyenkor a telefonom,nemhogy felvenném.

Arra van idő,amire szánunk és arra az emberre, aki fontos nekunk.

F

2023. szept. 13. 05:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőim mindig akkor tűntek el, amikor párjuk lett. Szakítás után meg jöttek vissza panaszkodni. Ezt a viselkedést én sem szeretem.
2023. szept. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!