Ha valaki igazán szerelmes tényleg természetes, hogy elfelejti a barátait?
Szerintem ez egyénfüggő, láttam ilyet is, és olyat is.
Én egyébként nem tartom normális dolognak. A barátoknak ugyanolyan fontosaknak kell lenniük és maradniuk, amilyennek mindig is voltak, helyük van az ember életében továbbra is. Ezeket nem szabad feladni semmilyen kapcsolatért.
Aki úgy gondolkodik mint a barátnőd, az nagyon pofára esik majd amikor elmúlik a nagy szerelem (és elmúlik), mert ott marad majd egyedül.
Gondolom a megcsalás óta őrzi a pasit de a kis buta nem tudja, hogyha egyszer megcsalta újra megfogja.
Sajnos megy majd hozzád akkor panaszra. Na akkor kell elhajtani a fenébe.
Négy barátom volt életemben,akikről elmondhatom,hogy tényleg igazi barát.Mind a négy akkor tűnt el,amikor párja lett,annak ellenére,hogy zűrös kapcsolatok voltak.
Aztán persze,jött panaszkodni mind,amikor gond volt,megcsalás,stb.Lehet,hogy szemét ember vagyok, de mindet szépen,de határozottan elhajtottam és azóta sem tartom a kapcsolatot.
Mikor nekem volt párom,akkor érdekes módon tudtam úgy élni,hogy nemcsak barátra,de a kis keresztfiamra és a beteg anyámra is jutott idő,munka és párkapcsolat mellett.
Az egyik barátom pedig hasonlóan,akkor ért rá,ha a párja dolgozott. Így fél évben kb két alkalom volt,fél fél órára találkozni,de így is volt,hogy videóhívásozott mellettem,mert annyira nem bírta a drágája nélkul.Akivel négy év alatt kilencszer szakítottak-újrakezdték.
Úgy vagyok vele, magamban is elvagyok,mert nekem ilyen barát nem kell.Más embernél is utálom,ha találkozásnál,beszélgetésnél a telefonján lóg.Bunkóság a köbön.Még elő sem veszem ilyenkor a telefonom,nemhogy felvenném.
Arra van idő,amire szánunk és arra az emberre, aki fontos nekunk.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!