Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet valakinek ennyi...

Hogyan lehet valakinek ennyi barátja? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Van egy jó barátnőm, aki iszonyú népszerű. Ezt úgy képzeljetek el, hogy a 26. szülinapjára vagy 30 ember elment, akik közül nagyon sokkal van közeli viszonyban. Nyilván voltak olyan személyek is meghívva, akikkel csak haveri a viszony, de összességében rengeteg barátja van még így is, bárki akivel beszéltem kb odáig van érte. Nem rég meghalt ennek a barátnőmnek valakije, és a temetésre nagyjából 15 barátja elment, támogatták őt végig (köztük én is), ami szerintem egyáltalán nem átlagos.

Belegondoltam, hogy én a születésnapomra maximum 5 embert tudnék meghívni, úgy, hogy közülük 2 nem is barát, csak haver.:( Mit csinálok rosszul? Hogy lehet valaki jóban 20-30 emberrel, még akkor is, ha nem mindenki közeli barát? Ennyi emberrel egész életem folyamán nem voltam jóban, nem az, hogy most.

Velem van a baj? Más is ennyi emberrel barátkozik?

2023. szept. 12. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Minőség a fontos, nem a mennyiség.

Nekem nincs túl sok barátom, de azt tudom, hogy rájuk legalább számíthatok.

2023. szept. 12. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
De éppen ez az, hogy ennek a barátnőmnek nem csak hogy sok van, de minőségben is jeleskednek. Nem hiszem, hogy átlagos lenne, hogy egy olyan valakije temetésére elmentek 15-en, akit rengetegen nem is ismertek közülük, csak a barátnőmet akarták támogatni.
2023. szept. 12. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Édes jó ...

Ezért tart itt az emberiség...

Nem mindegy van olyan személyiség akikre csak úgy tapadnak az emberek,rengeteg időt tölt velük ahol nem unalmas.Ez ennyi.

Van aki ilyen van aki olyan,mit kell ezzel foglalkozni.

Neki ez a pozitiv tulajdonsága(szerintem nem az,de legyen,sokra nem megy vele)neked màs pozitív tulajdonságod vándorolnak és ez így természetes.

Őszintén nekem az életben nem jutna ilyen eszembe hogy miért van ez még az.

2023. szept. 12. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Ezek alapjan te nagyon nem vagy szimpatikus. Aki igy gondolkodik, ilyen szuklatokoru es zsigerbol irigy, annak nem is lesz sok baratja.
2023. szept. 12. 22:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok rá irigy, mint írtam nekem is jó barátnőm. Szimplán csak szeretném tudni hogy hogy csinálja, ennyi.
2023. szept. 12. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Sehogy nem "csinálja". Ez a típus. Gondolom, nagyon megnyerő természete van, emellett képes is arra, hogy ennyi emberrel minőségi kapcsolatot fenntartson. Erre születni kell.

Egytalán nem biztos, hogy abszolút értékben boldogabb, mint az, akinek kevesebb barátja van, ez nem ilyen egyszerű.

2023. szept. 12. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Nekem egy barátom sincs. Persze vannak haverok, de ennyi. Nem is szeretnék túl sok kötöttséget. Már az nehezemre esik, ha születésnapom válaszolni kell az üzenetekre, a "szia, hogy vagy"-ra meg nem is reagálok. A barátságokat àpolni kell, az még idő és energia.

Am. volt ilyen exem. Mindenkihez odament jópofizni, beszélgetni, ő minden nap megismert valakit. Aztán így nagy is volt társasága.

2023. szept. 13. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
én is irigylem. aki 15-20 emberrel tart kapcsolatot, annak biztos kiterjedt kapcsolati hálója lehet. könnyebben talál munkát, előre veszik orvosi vizsgálatoknál, ügyintézésnél stb. jó lehet neki
2023. szept. 13. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon nyitott személyiség, és külön-külön is sok időt tölt velük
2023. szept. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!