Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez lehetséges egy lélektársi...

Ez lehetséges egy lélektársi kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van egy ellenkező nemű férfi barátom, aki lelkitársam is, nagyon szeretem barátilag, de valamiért ha pasival randizok, mindig hozzá viszonyítom a pasikat, és nem igazán tudok így továbblépni uj kapcsolatban. Volt hogy olyan helyen randiztam ami a barátom kedvenc helye, rögtön ő járt az eszemben. Miért van ez? Lélekrársi kapcsolódás?
2023. szept. 6. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyszerűen csak szerelmes vagy az ellenkező nemű férfi barátodba.

A "nem igazán tudok így továbblépni uj kapcsolatban" - arra utal, hogy jártatok régebben, vagy csak freudi elszólás volt?

2023. szept. 6. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Én barátként nézek rá, amit nem is szeretnék elrontani. Néha hiányzik a társasága, nem tagadom, de szerelmes nem vagyok! Most ismerkedem egy sráccal aki nagyon bejön, és mégis a barátom jár a fejemben néha.
2023. szept. 6. 22:53
 3/4 anonim válasza:
100%
Csak barátként tekintesz rá? Ez a szexualitással kapcsolatban kialakított nézeted eredménye lehet. Az a legnagyobb boldogság ha olyan ellenkező neműt találsz (ahogyan te említetted) aki a legjobb barátod.
2023. szept. 7. 13:34
 4/4 anonim válasza:
84%
Ez a szex dolog szerintem erősen túl van tolva. Játék az egész. A lelkitársad biztosan megértené minden kívánságod.
2023. szept. 7. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!