Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan oldal, ahol megtudok...

Van olyan oldal, ahol megtudok találni valakit?

Figyelt kérdés

Vagy tudtok pl Redditen ilyen oldalt?

Egy régi általános iskolás barátomat szeretném megtalálni, de csak a keresztnevére emlékszek és van egy közös fotónk, sajna nincs több "nyom"

Annó egyik nyáron elköltöztek és azóta nem láttam, de érdekelne, hogy ma mi van vele (akkor még nem voltak elterjedtek a közösségi oldalak)

2023. szept. 6. 02:28
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ahova jártatok suli tablo nem készült? Így már a vezetékneve is meglenne, úgy máris egy fokkal könnyebb lenne megtalálni, mert csak keresztnév alapján kb esélytelen.
2023. szept. 6. 03:17
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Szia

Dolgoztam magánnyomozóként. Ha elfogadsz pát tippet, bemehetnél az általános iskolás irattárba. Ott biztosan vannak learchivált dokumentumok a régi diákokról. Születési dátum, Szülők neve stb. Még esetleg szóba jöhet az is, ha az akkor tanárok közül tudsz valakit, akit meg lehet dolgozni. Talán tud köpni némi infót.

2023. szept. 6. 03:39
 3/7 Gymnospermatophyta ***** válasza:
84%
Igen én is gondoltam tanárra, aki tanított benneteket és emlékszel rá. :) Hátha tudna segíteni, ha felkeresed.
2023. szept. 6. 05:27
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Én vagyok az
2023. szept. 6. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Sok iskola évkönyv szerint is feltölti a honlapjára a tanulókat. Illetve volt osztálytársakat meg lehet kérdezni a nevére tán csak emlékszik valaki. Illetve a volt osztálytársak ismerőseit át lehet nézni, ha a keresztnevét beírod máris szűkül a kör, lehet szerencséd.
2023. szept. 6. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Tedd ki a régi fotóját a facebook idővonaladon, nyilvanos posztként. Majd írd oda a szöveget, amit ide is, csak kicsit ugye átfogalmazva, dátumokkal, hely, és iskolanévvel... Oszd meg 1-2 helyi csoportban...

Aztán várj! Nem kelk sok idő, és lesz valaki, aki ismer valakit, aki tudja...

2023. szept. 6. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Volt osztálytársakat, diákokat, tanárokat nem tudsz róla megkérdezni?
2023. szept. 6. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!