Idősebb és fiatalabb ember között kialakulhat igazán jó barátság?
Figyelt kérdés
Vagy az emberek a korosztályukkal jobban kijönnek?2023. aug. 31. 21:47
1/7 anonim válasza:
Igen! Nekem mindig idősebb barátaim voltak.
Aztán 25 éves koromban a 70 éves szomszéd néni volt a barátnőm. Okos, bölcs asszony volt, jó humorral.
2/7 anonim válasza:
Én 65 éves vagyok és minden barátom 30-40 közötti. A saját korosztályommal nem lehet beszélgetni, mert csak pletyka meg betegség a téma - ezek meg engem nem érdekelnek.
3/7 anonim válasza:
Nekem volt 86 éves barátom, amikor 28 éves voltam.
4/7 anonim válasza:
Most vagyok 20, az egyik legjobb barátnőm 42 éves. (:
5/7 anonim válasza:
Mindig fiatalokkal jöttem ki jól.
Amikor volt barátom,huszonéves volt és nagyon jó időszaka az életemnek.Mivel a saját korosztályom zöme keserű,igénytelen,gonoszkodó,humortalan emberekből áll.Pénzszerzés,foci,család szidása,panaszkodás egyáltalán nem érdekel.
Kirándulós,humort kedvelő férfi vagyok, ha lenne ismét barátom, aki fiatal és hasonló beállítottságú,szuper lenne :)
F 54/Bp
6/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne, ha nagyon értelmes a fiatal, simán jól kijöhet az idősebbekkel is
7/7 anonim válasza:
Már tiniként is az akkor felnőttekkel találtam meg a közös hangot. Fiatal felnőttként az anyám korabeli nőkkel, akiknek a beszédtéma nem a hétvégi buli meg a szexi szomszéd fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!