Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúknak, akiknek van lány...

Fiúknak, akiknek van lány barátjuk/legjobb barátjuk! ?

Figyelt kérdés
Ti elképzeltétek, hogy 'azt' csináljátok a lány barátotokkal?
2023. aug. 27. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

igen, nem tekintem igazából barátnak xd

csak pasija van és kijelentette hogy szereti meg nem akar mást stb, de jobb közel maradni mert egy gyenge pillanatban jól lelehet csapni az alkalomra

szerintem irreális hogy két tini, vagy akár 2 hetero szép ember ne kívánja meg egymást

2023. aug. 27. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
El igen, szerintem a csajoknak is megfordul a fejében, csak ők nem akarják elrontani a barátságot. Több tartás van bennük szerintem. Te lány vagy? Te is elképzelted már?
2023. aug. 27. 15:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, lány vagyok, és nem, nem képzeltem el, csak érdekel, hogy elképzelte e a fiú barátom.

Egyébként akkor be is jön nektek a csaj?

2023. aug. 28. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Igen valamennyire persze hogy bejön, ha úgy gondolok rá. Vagy a másik oldal hogy elképzelem, és áhhh vele nem menne kategória.

Egyébként neked (most őszintén)a legjobb fiú barátod azért valamennyire bejön gondolom? Jó pasinak tartod, csak talán többet nem akarsz tőle. Nekem is van két lány barátom, jó fejek, jól néznek ki, az egyik nagyon, engem is jó pasinak tart de érzem hogy nem lennénk jó páros ha összejönnénk. Valamiért ezt megérzi az ember.

2023. aug. 28. 14:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát, nekem csak régebben jött be, igazából a személyisége miatt, szóval ilyen volt, persze, de nem gondolok rá úgy, hogy járnék vele. 😊
2023. aug. 28. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
A személyisége miatt ok, de vonzalom a pasi felé szexuálisan, az nem volt, nem éreztél ilyet egyáltalán?
2023. aug. 29. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagyis elmúlt? Már nem jön be? Ez hogy lehet?
2023. aug. 29. 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Barátzónába tetted azért csak régen jött be vagy találtát mást aki most éppen bejön?
2023. aug. 29. 07:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Már nem tetszett külsőleg, de egyébként nagyon jó személyisége van. De nem szeretnék járni vele, annál sokkal jobb barátom. És nem, szexuálisan nem vonzódtam hozzá, és most sem.

Egyébként köszönöm a válaszokat! :))

2023. aug. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!