Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azoknak akiknek vannak ellenke...

Azoknak akiknek vannak ellenkező nemű barátai hogyan kerülik el a kellemetlen helyzeteket?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy sok fiúnak vannak lány barátai és fordítva...

Hogyan kerülitek azt el, hogy össze kössenek Titeket vagy hogy féltékenyek legyenek rátok?

2023. aug. 20. 13:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Én mindig is ódzkodtam a nőkkel való barátkozástól, de inkább azért, hogy egyesek félre gondolják... így még bele sem gondoltam amit itt most leírtatok. Régebben volt 1-2 lány barát, de leráztam őket vagy maguktól tűntek el. Jesszus, így utolag belegondolni is rossz, hogy mit gondoltak rólam.

Nekem a barátság teljesen mást jelent... nekem azért nem kellene női barát, mert tudnám róla, hogy totál alkalmatlan egy kapcsolatra, de azért még éttermezni jó. Pff. :D

Ez olyan megalázó, nem??

2023. aug. 20. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem. Azért barátzónás.

Más pasinak meg nem.kéne kapcsolatra de szexre jöhet azert. Inkább ez az undorító.

2023. aug. 20. 15:58
 13/22 anonim ***** válasza:
ja, kérdező, általánosíts két gyk-s kommentből. Te sem vagy normális :D
2023. aug. 20. 15:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Meleg csávóként elég sok barátnőm van. Rendszersen azt hiszik az emberek, hogy a pasijuk vagyok, de ezen sosem akadtunk fent. Vagy nem foglalkoztunk a dologgal vagy max elmondtuk, hogy mi a helyzet. Épp a hétvégén voltam egy koncerten egy leszbikus barátnőmmel, ahol egy párnak néztek minket, de nem javítottuk ki őket, mert egy 2 perces interakciónál pont mindegy, hogy ki mit gondol, nem terveztünk nagyon beszélgetni velük. Őszintén nem értem, hogy mitől probléma, ha valaki azt hiszi, hogy egy adott személlyel egy párt alkottok. Max elmondod, hogy nem.

"Nekem a barátság teljesen mást jelent... nekem azért nem kellene női barát, mert tudnám róla, hogy totál alkalmatlan egy kapcsolatra, de azért még éttermezni jó. Pff. :D"

Lehet valakivel tök jó barátságod attól, hogy nem akarod leélni velük az életedet. A kettő között elég sok árnyalat van.

2023. aug. 20. 16:26
 15/22 A kérdező kommentje:

14, csak ahogyan ezt itt leírták...

És belegondolok abba, hogy akik barátkozni szerettek volna velem, biztosan ezt gondolták rólam... :/

2023. aug. 20. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Sehogy nem próbálom elkerülni, sőt, volt olyan, hogy direkt rájátszottunk, hadd legyen min csámcsogniuk a vén tyúkoknak 😃

Az egyik volt kolléganőm lett a legjobb lánybarátom. Kapcsolatra nem kéne, mert nagyon erős személyiség, 5 perc alatt kiidegelne. Meg nem is olyan típusú csaj, mint amire én vágyom (egyébként van párom), és én sem az vagyok, akire ő vágyik. De néha elmenni vele kávézni, pizzázni az teljesen oké.

2023. aug. 20. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Van egy torz gusztustalan fiubaratom. Hanyingert kapok tole es a szemelyisege is idegesito es trljesen slkalmatlan parkspcsolatra. Szerencsere nem probalkozik. Reflexbol pofanvagnal . .

A tobbi fiu baratom meg jol nez ki es nem szorul ra olyanra,h barkire raeroltesse magat .

2023. aug. 20. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam soha direkt elkerülni, mert semmilyen hatással nincs rám vagy a másik félre, ha pletyiznek rólunk, ez pl a munkahelyi haverságoknál mindig előfordul.

Az exem ismerte kb minden sráchaveromat, jóban voltak, szóval ő tudta, hogy nem kavarok velük, mások meg azt gondolnak, amit akarnak.

2023. aug. 20. 21:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy torz gusztustalan fiubaratom. Hanyingert kapok tole es a szemelyisege is idegesito es trljesen slkalmatlan parkspcsolatra."

Minek neki ellenség, ha olyan barátai vannak, mint te.

2023. aug. 21. 00:15
 20/22 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Látod, ezért nem kell egy női barát sem!

Isten ments, hogy vki így gondolkodjon rólam!

Ez akárhogy nézzük, szimpla kihasználás.

2023. aug. 21. 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!