Mennyire maradt meg a barátság azokkal, akikkel nem egy városban éltek?
Figyelt kérdés
Vegyünk egy tipikus esetet, hogy valaki gimis koráig egy kisebb városban él, nyilván akkor onnan lesznek barátai. Később ha egyetemre máshová megy akkor még maradnak az otthoni kapcsolatokból is, de valószínűleg kerülnek újak és a személyisége is nyilván fejlődik, nyitottabb lesz a világra. Majd ha esetleg elkerül egy harmadik városba, akkor megint újra kell építeni a kapcsolatokat és persze a mai világban van közösségi média, mobiltelefon, szóval lehet beszélni máshol élő barátokkal is, de valahogy hosszútávon mégis úgy látom azokkal marad meg, akikkel egy városban élsz és van több interakció. Akikkel ritkán találkozol már csak nagyvonalakban értesülsz az életükről, az apróbb mozzanatok kimaradnak, ha nem jártok el kávézni, sörözni legalább mondjuk havonta.2023. aug. 19. 17:31
1/9 anonim válasza:
10 éve van egy barátom, akivel csak Messengeren kommunikálunk napi szinten, de egyébként igen, el szoktak kopni ilyenkor, a gimis barátaimmal nem tartottam a kapcsolatot, én külföldre mentem, aztán később találkoztunk újra, de már nem volt olyan.
2/9 anonim válasza:
Pár megállóra lakik tőlem a legjobb barátom. Mégsem ér rá találkozni,mert a kedves párja négy éve kisajátította.
3/9 anonim válasza:
Azokkal se maradt meg akikkel egy városban élek, de nem is hiányzik.
4/9 anonim válasza:
egyetemre jártam, nappalira + koleszos voltam. hány és hány "örök bari és cimbim" lett ott, akik "örök hűséget fogadtak" nekem. egyiket se láttam azóta se....
ahogy véget ért az eygetem, az összes köddé vált. na persze én is nekik.
6/9 anonim válasza:
A legjobb barátnőm megmaradt, és szerencsére 10 év után ismét egy településre kerültünk. 😀❤️ A haverságok megszűntek, vannak újak mindenkinek ott, ahol lakik.
7/9 anonim válasza:
Évente kétszer összejárunk tarokkozni. Évfolyamtársak voltunk, '86-ban végeztünk.
8/9 anonim válasza:
siman megmaradhat a baratsag de csak akkor ha rendszeresen szerveztek talikat es akkor nem fog elhidegedni a baratsag viszont ha csak egy par uzit dobaltok egymasnak nagyon ritkan abbol sztm semmi nem marad, es ha csak irogattok de minden nao vagy gyakran es nem talalkoztok akkor egesz konnyen megvaltozhat a szemelyisege es ugy mar nem biztos hogy megtalalnatok a kozos hangot
9/9 anonim válasza:
Volt, akivel teljesen megszűnt. Van, akivel már 21 éve a legjobb maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!