Lányok, képesek lennétek csak barátok lenni olyan férfival aki kifejezetten bejön külsőre is?
Vagy ez csak olyan férfiakkal megy akiket nem tartotok jó pasinak?
Miért igen, vagy miért nem?
*Nekem már maga az is jó érzéssel tölt el; ha csodálhatok valakit. :):)
Legalább ezt ne tagadja már meg tőlem; ha tudja, hogy bejön. :):)
*kivéve, ha valamikor undorítóan viselkednék vele, vagy nem tisztelném, és mégis rámozdulnék, ha ilyet tennék, akkor persze, zavarjon el, de ilyet nem teszek.
Mert tiszteletben tartom a kijelölt határait, nem is szoktam bunkóskodni se, szóval nem adnék okot, hogy elzavarjon.
Siman baratkozom nekem tetdzovel. Megszoktam,h sok jo pasi vesz korul es nem nyulhatok hozzajuk.
Nekem nehezebb szarul kinezovel baratkozni,zavar a sikertelensege a szerencsetlensege.
én olyannal nem tudnék csak barátkozni, aki komolyan tetszik, mert mindig érezném az elutasítottságot, hogy ''csak'' barátnak vagyok jó, de aki csak külsőre tetszik, vagy hamar kiderül hogy offos mert van csaja, ezért nem élem bele magam azzal simán tudok barátkozni
egyébként barát terén mindegy hogy mennyire jó srác, bár a legtöbb fiúbarátomat jó srácnak tartom csak velem nem illenek össze
igazábol ahhoz kell valamennyi önbizalom, hogy az ember ne
szeressen bele minden lányba, aki kedves hozzá, talán ebből adódik, hogy olyanokkal barátkozom, akik otthonosan mozognak a szociális kapcsolatokban, van önbizalmuk stb, mert olyannal sem tudnék barátkozni akiről tudom hogy szerelmes belém nem csak olyannal aki nekem tetszik
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!