Voltatok màr baràtsàgban rejtett nàrcisztikussal?
Nem azt ertettem...ez baratsag es nem ferfi- no baratasag.
Az erzelmi erintettseg alatt azt ertettem,hogy nagyon kedves lett szamomra,en igaz baratnak tekintettem még nekem nem lettek gondjaim fel se tunt annyira az egyenisege.De ugy latszik az volt az igaz baratsag amikor en kellett segitsek neki,forditva mar nem mukodott.Egyiranyu volt.A helyzet nem valtozott.O mult szerdan azt mondta ha jobban lesz fizikailag,lelkileg jelentkezik,hogy megbeszeljuk.De ez csak kamu Ha en kerdeztem hogy van,jobban van- e jott azzal migrenje van,betegseg leteritette,kimerult.Es mikor mondta migrenje van masnap tudott masokkal talalkozni,mult heten hazamenni a szuleihez,ezen a hetvegen kulfoldi utra menni.Aki ennyire beteg,annak ereje sincs ennyi programhoz.
"siman cserben hagyott konkret helyzetben amikor segithetett volna"
Itt derül ki minden. Mikor konkrét helyzet van.
Rendes, korrekt, klassz ember: konkrét helyzetben konkrétan megmutatja mit tud, nem pofázik, de ha kell, számíthatsz rá.
Nárcisztikus ember: Ódákat zengedez magáról hogy ő milyen rendes, és mindig melletted áll, mindig számíthatsz rá, konkrét helyzetben ellenkezőjét csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!