Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Voltatok màr baràtsàgban...

Voltatok màr baràtsàgban rejtett nàrcisztikussal?

Figyelt kérdés
Vagy nagyon manipulativ.Magam sem tudom pontosan itt mirol van szo.Sokaig ereztem,hogy belulrol valami nagyon nem jo.Nem tudtam megfogalmazni mi.Mindent nagyon aprolekosan,korultekintoen csinal,latszolag egy foldreszallt angyal.Voltak alig eszreveheto,apro de utos huzasai.Vegul mar konkret cselekedetek is.Pl.siman cserben hagyott konkret helyzetben amikor segithetett volna.Es mintha csak egyre rosszabb lenne a helyzet.
2023. aug. 14. 08:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta mióta kiírtad ezt a kérdést, mi a helyzet? Érzelmi érintettség alatt aztérted, hogy titkon szerelmes vagy belé?
2023. aug. 20. 20:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem azt ertettem...ez baratsag es nem ferfi- no baratasag.

Az erzelmi erintettseg alatt azt ertettem,hogy nagyon kedves lett szamomra,en igaz baratnak tekintettem még nekem nem lettek gondjaim fel se tunt annyira az egyenisege.De ugy latszik az volt az igaz baratsag amikor en kellett segitsek neki,forditva mar nem mukodott.Egyiranyu volt.A helyzet nem valtozott.O mult szerdan azt mondta ha jobban lesz fizikailag,lelkileg jelentkezik,hogy megbeszeljuk.De ez csak kamu Ha en kerdeztem hogy van,jobban van- e jott azzal migrenje van,betegseg leteritette,kimerult.Es mikor mondta migrenje van masnap tudott masokkal talalkozni,mult heten hazamenni a szuleihez,ezen a hetvegen kulfoldi utra menni.Aki ennyire beteg,annak ereje sincs ennyi programhoz.

2023. aug. 20. 21:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Jol megvezetgetett,de az mar az en hibam,hogy hagytam.Lagyszivu,elnezo voltam vele.Jo hulyenek nezett.De most ez van Valtoztatni mar nem tudok ezen a helyzeten.Naiv se akarok lenni mar tobbet hogy minden rendbe johet.Most nagyon baratkozni sincs kedvem senkivel.
2023. aug. 20. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, köszönöm a választ, írok privátot ha nem gond.
2023. aug. 20. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"siman cserben hagyott konkret helyzetben amikor segithetett volna"

Itt derül ki minden. Mikor konkrét helyzet van.

Rendes, korrekt, klassz ember: konkrét helyzetben konkrétan megmutatja mit tud, nem pofázik, de ha kell, számíthatsz rá.

Nárcisztikus ember: Ódákat zengedez magáról hogy ő milyen rendes, és mindig melletted áll, mindig számíthatsz rá, konkrét helyzetben ellenkezőjét csinálja.

2023. aug. 30. 04:05
 16/16 A kérdező kommentje:
15.jo diagnozis.Mondja mit var el baratsagban,o mit tesz cserebe hat amit o tesz az nem az amit mond...
2023. aug. 30. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!