Mi lehet az oka annak, hogy a saját nememmel sokkal jobban kijövök, mint az ellenkező nemmel?
Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok és már jó ideje azt veszem észre, hogy a nőkkel sokkal jobban megértem magam, mint a férfiakkal. Gyerekként vagy max. tiniként még volt, hogy fiúkkal is barátkoztam, és velük nem csak hülyültünk meg haverkodtunk, hanem komolyabb, mélyebb témákról is tök jól tudtunk beszélgetni. Aztán ez olyan kb. 20 éves koromtól kezdve megszűnt és azóta alig volt egy-két férfi, akivel igazán azt éreztem volna, hogy egy hullámhosszon vagyok, valószínűleg ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy párkapcsolatom is alig volt. 98%-ban csak elvagyok velük, mert munkából adódóan "muszáj". A nőkkel viszont teljesen más a helyzet. Van négy olyan igaz barátnőm, akiket 13-14 éves korom óta ismerek, nagyon sok mindent átéltem már velük, akármit meg tudok velük beszélni és ugyanúgy gondolkozunk, ugyanaz az értékrendünk stb. Az életem későbbi szakaszaiban (egyetem, munkahelyek stb.) is mindenhol találkoztam olyan nővel, akivel nagyon megvolt ez a közös hullámhossz és akivel mély kötelék tudott kialakulni, évek óta tartjuk a kapcsolatot stb. Mi lehet az oka annak, hogy ennyivel jobban megértem magam a nőkkel, mint a férfiakkal?2023. aug. 7. 19:43
1/2 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok vele, csak én egész kicsi koromban főleg fiúkkal barátkoztam, majd 12-13 éves koromban kezdtek el kikopni, mára már csak egy férfi barátom van. Nem tudom mi okozhatja, de nincs különösebb problémám a helyzettel.
2/2 anonim válasza:
Leszbikus/biszex vagy?
Vagy túlolvastad magad te is feminista fórumokon.
Na én meg a nőket utáltam meg ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!