Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi nő barátság volt köztünk...

Férfi nő barátság volt köztünk, minden nap beszéltünk, majdnem össze is jöttünk, de valamiért mégsem alakult úgy, nem tudom miért nem keres már?

Figyelt kérdés
Minden nap telefonon hívott, írt, én is őt, de sosem léptük át azt a határt a barátságra hivatkozva. Ez egy évig tartott. Most hogy lett párja egyre ritkábban keres, nem is várom hogy találkozzunk vagy hívjon, vagy írjon, jobban érzem magam így, én tuti nem keresem. Lehet hogy ez burkolt barátság volt a részéről? Talonban tartott, csak barátságnak nevezte? Vagy hogy lett új párja, már el is akar felejteni?
2023. aug. 1. 08:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá hogy 27, és 29 évesek vagyunk.
2023. aug. 1. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Volt egy ilyenem nekem is. Valamit te vagy ő, de valaki valamit nagyon elszúrt.
2023. aug. 1. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Most hogy lett párja egyre ritkábban keres," ez teljesen természetes, most vele meg tudja beszélni azt, amit akar.
2023. aug. 1. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális!

Konkrétan minden ember így viselkedik ha párja lesz.

Te csak egy barát vagy és ezt elvileg te is tudtad, hogy nem kapcsolat céljából ismerkedtek.

Ha valakinek új párja lesz akkor vele foglalkozik a barátokat meg hanyagolja. Ezt egy jó/igazi barátság túléli, a nem igazi felszínes barátok meg lekopnak.

2023. aug. 1. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Én ezekben a nagyon szoros férfi-női barátságokban nem igazán hiszek, ráadásul a kor is szinte egyforma. Itt általában vagy a lány, vagy a fiú részéről több van mint barátság, nem azt állítom, hogy felt8 szerelem, de erős vonzódás mindenképpen.

1. Mindketten vonzódnak csak félnek átlépni, mert ha nem működik párként, akkor félő hogy a barátság is vége.

2.Csak az egyik vonzódik nem meri elmondani a másiknak mert fél, hogy rámehet a barátság.

3.Ez nagyon ritka, hogy tényleg csak barátok, mert egyik sem tartja vonzónak szexualitásan a másikat. Viszont ekkor ritkábban keresik egymást, nem mindennapos a kapcsolat és itt még a kor, az érettség stb. is számíthat.

Neki lett kapcsolata. Nyilván nem foglalkozhat már veled annyit, mert arra nagyon hamar rámehet a kapcsolata, teljes joggal nem tűrné az új barátnője, hogy egy ilyen mély kapcsolatot fenntartson egy másik lánnyal.

1. Számára tényleg csak egy barát voltál, nem vonzodott hozzád mint nőhöz és talált egy lányt, akivel úgy érzi kialakulhat kapcsolat és most udvarol neki rá fordít maximális időt és energiát a szabadidőból

2. Nagyon is vonzódik csak nem mert feléd nyitni és most talált valakit akivel úgy érzi elrud felejteni, de ehhez a nulla kapcsolattartás szükséges egyenlőre, aztán vagy sikerül elfelejteni téged, vagy nem.

2023. aug. 1. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert az nem barátság, amikor címkékre hivatkozva nem léptek tovább, pedig (legalább) az egyik fél akarna.

Nyilván kellemetlen szembesülni vele, de te voltál a balek a friendzone-ban

2023. aug. 1. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Barátnak nevezett kapcsolat, ezt így hívják.
2023. aug. 2. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Voltam én is ebben a helyzetben, de nekem nem esett zokon az, amikor a másiknak kedvese lett, akkor a barátságunk elhalványult. Teljesen normális dolog, amikor barátkozik velem, mert nincs senkije, de én mentálisan bejövök neki. Nyilván nem voltam elég szexi, a külsőm nem tetszett annyira, hogy kapcsolat legyen belőle, de jó volt egy megbízható barát, akit belső tulajdonságai alapján kedvelek. Van kivel megbeszélni a dolgokat.
2023. aug. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!