Haveromék folyton inni akarnak! Mit tegyek?
Küzdök egy ilyen problémával, hogy egyetlen haveromat kivéve aki hasonlóan motivált / összeszedett mint én (ő nem is ebből a körből származik hanem máshonnan ismertem meg), összes többi srác folyton piálni akar. Ezek egyetemet végzett, értelmes emberek, de 10-ből 10-szer olyan programot szerveznek ami arról szól, hogy bebaszunk.. :)
Én a szabadidőm java részét azzal töltöm, hogy fejlesztem magam, programozni tanulok, meg azon gondolkozok, hogyan törjek felfelé a karrieremben. Ezzel összefüggésben én keresek messze a legtöbbet a társaságból egyébként.. nem mintha ez bármit is számítana, de legalább visszaigazolás hogy van értelme a szenvedéseimnek.
Mostanra már feszültségkeltő tud lenni hogy írok valamelyiknek hogy fussunk össze és oké igyunk meg 2 sört, de nem akarok kedd este bebaszni. Hát ők meg igen.. :D Amikor meg emiatt nincs kedvem valamihez, megkapom hogy nem lehet velem semmit szervezni.
Mit javasolnátok? Nem tudom, most komolyan emiatt szakítsam meg a kapcsolatot régi haverokkal? Már mondtam nekik full komolyan, hogy ez lassan kezd alkoholizmusra hasonlítani.
26/F
Tessék, íme a megerősítés amire vágysz:
Ők részeges, semmirekellő disznók, te pedig egy ügyes, okos, érett, motivált ember vagy, különb ennél ezért nincs keresnivalód a társaságukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!