Léteznek olyan emberek akiknek ,,ragad" a hangulatuk? Ha igen akkor van-e ennek neve ennek és mi az?
Egy nagy baráti társaságba tartozok és a legjobb barátnőm is, csoporton belül nem a ,,legfőbb vezető arc" de valahogy mégis meghatározó tagja (osztályon belül is), és nála valamiért az van ha beszélgetünk vagy csinálunk valamit és megjelenik és nagyon vidám akkor valahogy a többi ember is az lesz, viszont ha dühös akkor a többiek sokkal csendesebbek lesznek vagy kicsit ők is dühösebbek, semmiféle megfélemlítés nincs a háttérben, de valahogy még is csak sokan átveszik vagy alkalmazkodnak az ő hangulatához, és nem értem hogy hogyan csinálja
Ez mi miatt lehet? És hogy tudok és is ilyen ,,tulajdonságot" szerezni?
Ez tanulható?
Előre is köszi a válaszokat!
Az a baj hogy általában én vagyok az akinek átveszik a hangulatát, igy nem tudok tanácsot adni.
Szerintem ez nem tanulható, pl vannak akik tipikus vezér alkatok, az sem megtanulható, talan az ember kiallása, viselkedése, megjelenése, érzelmeinek kifejezése, hangja az ami miatt ilyen csoportokba sorolhatjuk őket. Még egy példa a: nagyon megbízhatónak tűnő emberek akik mellett biztonságba érezzük magunkat.
Ha magamra kéne tippelnem hogy mivel tudom "megváltoztatni" az emberek hangulatát, akkor a fentebb felsoroltakat mondanám, én kicsi vagyok cuki, kedves (szerény is :D)általában jókedvű vagyok társaságban, a mosolyom az mindig őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!