Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Micsinálnátok ha egyik "baráto...

Micsinálnátok ha egyik "barátotok" behúzna titeket 300 ezer forintal?

Figyelt kérdés

Például elkér 300 ezret és azt mondja jövőhónapban vissza adja de mégsem adja vissza

Megvernétek?

2023. júl. 23. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem halok bele abba a 300ba, de hogy többet nem allok szóba vele az is biztos. Plusz ha lesz lehetőségem akkor aláteszek.
2023. júl. 23. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Verném a fejem a falba, hogy nem írtam 2 tanús adásvételit róla.

De ha esetleg van az utalásról papír, egy ügyes ügyvéd tud segíteni.

Segítségével küldhetsz rá PTK-s fizetési meghagyást, jóval nagyobb költséget generálva neki, mint a 300e.

Ezt belengeted neki, lehet, észbe kap, de megérné egy mezei felszólító levél is egy ügyvédtől.

2023. júl. 23. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Odaállítanék a lakásához 3 nagyobb termetű, kigyúrt ismerősömmel és vagy fizet, vagy elintézik. Utána természetesen nem beszélünk többet.
2023. júl. 23. 11:28
 4/9 Flagstaff ***** válasza:
89%
Megkérdezném, hogy mikor akarja visszaadni, és jelezném, hogy szükségem van arra a pénzre. Ha erre elkezd kifogásokat keresni, akkor jöhetnek a kigyúrt ismerősök.
2023. júl. 23. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Például elkér 300 ezret"

Én ilyenkor kiröhögöm és otthagyom. Nincs pénz kölcsönadás senkinek, még családon belül sem.

2023. júl. 23. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Én jártam így sajnos. Ráhívtam az adóhivatalt mert tudtam, hogy a vállalkozása sáros pár dologban. Így jár aki olyan dolgokról pofázik amihez semmi köze másoknak. A 200 ezres kölcsönből lett egy komoly 6,5 millás bírság! Aztán közöltem, hogy én voltam. Kis híján nekem esett dühében. :D Mondjuk esélye nem lett volna fizikálisan de úgy kiborult, hogy nem érdekelte. Azóta egy szót nem beszéltünk.
2023. júl. 23. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan csak 100 ezerrel tartozik, hónap óta van valami kifogása h miért nem tudja megadni...mondtam, hogy ez volt az utolsó, hogy segítséget adtam neki. Oldja meg az életét, csalódtam is benne.
2023. júl. 23. 12:14
 8/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy ismerkedési szakaszban egy pasi folyamatosan keresett másik városból, de a látogatásokat nem én kértem, emellett nem feltétlen nekem szegezte, hiába engem látogatott, de rengeteg elvárást támasztott felém, nem is úgy viselkedett, hogy kellek neki, nem is akarta tudatni velem, hogy engem keres, de többször megbeszélésre került vele, hogy hagyja abba, mert ez így nem működhet. Felajánlottam neki, hogy az utazásai egy részét térítem, mert eleinte kapcsolatot szerettünk volna, az ismerkedési szakaszban, de később meghatározott egy olyan összeget, hogy még az ember szavai is elakadtak, mert a zaklatást is kifizetette volna, emellett a sértett személy ismerősei is a zaklató személyt támogatták, pedig csak hirtelen elgondolásból cselekedett mindig, hogy én szabad vagyok.
2023. júl. 23. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

50 ezer felett nagyon nem szivesen adok kölcsön. Akkor mar nagyon csalad kell h legyen vagy nagyon közeli barat akinel betudom saccolni eselyes e egyaltalan hogy visszaadja, illetve miert lett anyagi baja...

hogyha vmi függöseg akkor pl eleve biztos hogy nem kapod vissza a penzt.

Mit csinal? nem reagal a keresedre? tagadja hogy kapott toled penzt? halasztja a vissza fizetest?

2023. júl. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!