A legjobb barátom apja,rá vágott a vállamra,ami nagyon fáj mit tegyek?
Voltunk a legjobb barátommal szórakozni,ahogy haza értünk,nála még ittunk pár sört.az apjának baráti alapon a vállára ütöttem, ő ezt rosszra vette és ki felé menet rá vágott a kezemre egy bottal
Nagyon fáj a karom mit tegyek
Viseld a neveletlenséged következményét méltósággal.
Nem szokás vendégségben csapkodni a házigazda vállát...
ez hasonlit ahhoz a sztorihoz amikor egy kisgyerek kocsira karcolta hogy apa szeretlek vagy ilyesmit az apja meg asszem lapattal vágott a kezere minden ujját elveztette a kisgyerek. es amikor a korhazban kerdezte mikor nőnek majd vissza az ujjai akkor gondolkodott az apja.
fent van valahol a neten.
az ilyenekre nincsenek szabak de en a képébe vágnám hogy en baeatkozom meg szeretetbol álltam hozzá es ezt kapom?
gondolkodjon el a hulye hogy nem megverni akartad a parasztot ne sz.rjon be egy sima vállütögetestol
Bocsánat részegen írtam ki a kérdést)
Még este nem annyira fájt a karom,de most valami eszméletlen fájdalmat érzek a vállamban, És nagyon meg dagadt. Én egyáltalán nem rossz indulatból vágtam rá a vállára,hanem baráti alapon,úgyhogy nem értem miért kaptam ezt,mit tegyek ez ügyben tanácsot szeretnék kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!