Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátom apja,rá...

A legjobb barátom apja,rá vágott a vállamra,ami nagyon fáj mit tegyek?

Figyelt kérdés

Voltunk a legjobb barátommal szórakozni,ahogy haza értünk,nála még ittunk pár sört.az apjának baráti alapon a vállára ütöttem, ő ezt rosszra vette és ki felé menet rá vágott a kezemre egy bottal

Nagyon fáj a karom mit tegyek

2023. júl. 22. 02:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Írj ki kérdést gyakorira, majd szenvedj tovább csendben.
2023. júl. 22. 02:10
 2/11 anonim válasza:
34%
Próbálj vele beszélgetni, ha nem megy akkor szólj valakinek
2023. júl. 22. 02:22
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Menj el kick-box edzésre és ott kiedződz!
2023. júl. 22. 03:27
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Viseld a neveletlenséged következményét méltósággal.

Nem szokás vendégségben csapkodni a házigazda vállát...

2023. júl. 22. 06:37
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Egy bottal, vagy valami pálcával csapjál egy jó nagyot a f@szára. Abból majd tanul!
2023. júl. 22. 07:49
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

ez hasonlit ahhoz a sztorihoz amikor egy kisgyerek kocsira karcolta hogy apa szeretlek vagy ilyesmit az apja meg asszem lapattal vágott a kezere minden ujját elveztette a kisgyerek. es amikor a korhazban kerdezte mikor nőnek majd vissza az ujjai akkor gondolkodott az apja.

fent van valahol a neten.

az ilyenekre nincsenek szabak de en a képébe vágnám hogy en baeatkozom meg szeretetbol álltam hozzá es ezt kapom?

gondolkodjon el a hulye hogy nem megverni akartad a parasztot ne sz.rjon be egy sima vállütögetestol

2023. júl. 22. 08:15
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
*barátkozom
2023. júl. 22. 08:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat részegen írtam ki a kérdést)

Még este nem annyira fájt a karom,de most valami eszméletlen fájdalmat érzek a vállamban, És nagyon meg dagadt. Én egyáltalán nem rossz indulatból vágtam rá a vállára,hanem baráti alapon,úgyhogy nem értem miért kaptam ezt,mit tegyek ez ügyben tanácsot szeretnék kérni.

2023. júl. 22. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
mondd elnneki hogy nem megverni akartad hanem baratinalapon volt es feljelented. nem baj az se ha kam. legyen is besz.rva!
2023. júl. 22. 09:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Látleletet csináltass még frissen a dokinál. Ha valami súlyosabb sérülés lenne akkor feljelentés.
2023. júl. 22. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!