Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről a névpáros...

Mit gondoltok erről a névpárosításról?

Figyelt kérdés

Van egy olasz-magyar-marokkói barátnőm,24 éves a családnevét nem írom le de a keresztnevei Noémi Bambina.

Nagyon szép lány,hosszú világosbarna göndör haja van és igazi bambi szemei,tényleg illik rá a név az alkata is olyan kis bambi amúgy szép kis kecses törékeny.

Arra gondoltam kislányomnak is ezt a nevet adnám.

Magyarországon a Bambina nevet anyakönyveztetni kell még mert nincs az utónévkönyvbe.

Nektek hogy tetszik ez a párosítás

Noémi Bambina

2023. jún. 26. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
A bambina leánygyermeket jelent olaszul, hát, nem tudom, annyira nem rajonganék az ötletért...
2023. jún. 26. 22:30
 2/11 A kérdező kommentje:
fiatal lány,lánygyermek igen
2023. jún. 26. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a külföldi neveket viszont ritka a ha egy magyar névhez párosítják.
2023. jún. 26. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem bugyuta. 16 éves koráig oké, aranyos, de utána már komolytalan.
2023. jún. 26. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Aranyos, amíg kisbaba. De hogy lesz így belőle komoly nő? (Jogásg, orvos, üzletasszony, akármi...) Gondolom barátnőd se a Bambinát használja. Szóval ne vedd el tőle a lehetőséget egy idióta névvel.
2023. jún. 27. 07:15
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
A magyaroknak gyerekes, de ez a név máshol normális. Mi nem vagyunk elfogadóak.
2023. jún. 27. 09:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Olaszországban is vannak Bambinák ügyvédek,rendőrök stb. pont az gyerekes ha egy név miatt teszünk előítéletet szerintem
2023. jún. 27. 10:22
 8/11 anonim ***** válasza:

7.

Persze én is így gondolom csak itt most a magyarok többségére értettem hogy nem elfogadó, tapasztalat.

2023. jún. 27. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik név sem tetszik, se külön, se együtt. De végül is nincs baj vele, ha neked megtetszett, válaszd ezt, legalább egyedi lesz :)
2023. jún. 27. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Magyarországon, magyar személynek furán hangzik, hacsak nem eleve külföldi származású az illető..
2023. jún. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!