Ennél kellemetlenebb, gázabb szituba kerülni... Hasonló helyzetben mi a helyes reakció?
Nyaralunk egy nagyobb baráti, ismerősi társasággal Balcsin. Reggel felkeltem korán, hogy akkor elmegyek wc-re nyugiban, mikor mindenki alszik még.
Reggel 6 után már bőven világos van, és mivel a slozin van ablak, villanyt nem kapcsoltam feleslegesen. Viszont sajnos kulcs az nincs a helyiséghez... De mindegy gondoltam úgysincs ébren senki, meg úgyis hallom ha valaki közeledik.
A wc pont az ajtó mellett van balra a sarokban. Dolgom végeztével felálltam, spray fújás, már készültem, hogy akkor bugyi fel, de abban a pillanatban a semmiből nyilt az ajtó... És pont egyik barátnak az ismerőse volt akit csak alig ismerek, tehat iszonyat kínos volt... Persze gyors elnézéskérés közepette becsukta de a csupasz fenekem telibe látta, de még szerintem az intim részemet is... Iszonyat gáz volt, azóta rendesen kerül, meg nyilván én is őt...
25/N
Elhiszem, hogy kellemetlen, de gondolj arra, hogy lehetett volna rosszabb is. Pl. épp törlöd. :D
Próbáld meg humorral felfogni, meg tényleg, ha belegondolsz, nem a világ vége. Fordított helyzetben (ha te nyitsz rá valakire) sem tartanád annak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!