Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Homofób voltam, de internetes...

Homofób voltam, de internetes játékban megismerkedtem egy meleggel, és most nem érzem azt, hogy e miatt ne beszélhetnénk?

Figyelt kérdés

Szóval alapvetően homofób vagyok, tehát ha úgy kezdte volna, hogy meleg, tuti letiltom egyből. Tök jól elbeszélgettünk, egyidősek vagyunk, volt közös témánk, mondta, hogy ha arra járok, ugorjak be egy kávéra, én is mondtam neki, és elvileg jövő héten ő pont jön erre. Most este benyögte hogy mi van. Amúgy elvileg van párja. Ha nem mondja, soha fel nem hozom, ergo meg sem tudtam volna. (Amúgy nem is érdekel, ha nem rám pályázik.) Most mégis furcsa érzés van bennem, megmondom őszintén, nem tudom, hogy így szeretném e beengedni a házamba. Persze nem tudom hogy öltözködik, stb, lesüt-e róla, de azért falun ha kiderül, hogy a portán volt egy b.zi, az egész falu ezt fogja beszélni, és valószínű hogy engem is annak fognak nézni. (Főleg, hogy nem nagyon látnak nővel, mert csak hétköznap vagyok itt, hétvégén meg a városba a barátnőmmel.) De amúgy meg értelmes ember. Szóval mit mondtok, mondjam le a dolgot, el kell utaznom jeligére vagy valami? Nem gondolom, hogy e miatt le kéne tiltsam vagy bármi.

Melegek, ti megsértődnétek, ha valaki ilyen helyzetbe megkérne, hogy ezt itt ne hangoztassátok, meg hogy ne gyertek szivárványos haspólóba? (Persze szebben megfogalmazva...) Amúgy azóta nem is tudok úgy beszélni vele, amit meg is jegyzett, szóval lehet meg is fog sértődni.

2023. jún. 23. 00:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nézd, ha feleannyi szart kaptál volna az élettől, mint én, akkor megértenéd. Mérgező családi légkörben nőttem fel, aki a legközelebb állt hozzám, hosszú betegség után a karjaiban hunyt el. Mégis sikerült talpra állnom, és fél év kemény depresszió után most úgy érzem, gyökeres változások után talán meg tudok indulni. Egyáltalán nem hiányzik most, hogy a szomszéd Margit nénit elküldjem a halál f@szára, vagy egy-két ügyfelet elveszítsek azon kívül, hogy hetekig én legyek a téma. Egyébként megoldódott a dolog, mert pont hétvégén jött, és nem falun voltam. A városba meg a kutya nem foglalkozik vele. Tök normális, értelmes ember, és nem is lehet róla megmondani. Azért azt letisztáztuk, hogy otthon a 4 fal közt tőlem mindenki azt csinál, amit akar, de szerintem a szexualitás magánügy. Nyitott vagyok szinte minden témára, de hogy ő kivel mikor meg hogy csinálja, az egyáltalán nem érdekel, és igenis felfordul tőle a gyomrom. Ezt a témát kerüljünk, de azóta is beszélünk, nem volt belőle sértődés.
2023. júl. 5. 11:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Up.

A gyerek szerelmet vallott 3 héttel a találkozás után. Letiltottam, a játékba betámadtam, és írtam neki egy sms-t, hogy ha ide mer jönni, fel fogom jelenteni zaklatásért. Majd tiltólistára raktam a számát is. Nem tudom, hogy betegség, vagy mi ez a b.ziság, de hogy a homofób lét jó lesz nekem, az biztos. "Kedves" homárok. Ha egy hetero nem akar egyből fejbeb@szni, az még nem jelenti azt, hogy saját kapura játszik.

2023. júl. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!