Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akiknek nincsenek barátaik...

Akiknek nincsenek barátaik azok mit csinálnak szabadidejükben? Hogy járnak bulizni? Fiatalokra gondolok 20-30 közöttiekre

Figyelt kérdés

2023. jún. 4. 15:44
1 2 3
 11/21 Leveltetu ***** válasza:
12%
Valoszínüleg felteszik magukban azt a kérdést, hogy miért nincsenek barátaik, és hol a hiba a rendszerben, ki tud rajta változtatni na meg egyáltalán akar-e változtatni a helyzetén.
2023. jún. 5. 06:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok szabadidőm van.

Ha van is többnyire a kutyáimmal kirándulok vagy egyedül,van,hogy anyu is jön. Van egy kutyás ismerősöm akivel 2 hétente egyszer elmegyünk kirándulni a kutyákkal. Amúgy sorozatozok,gyakorizok,takarítgatok ennyi.

Egy volt kolléganőmmel szoktunk nyaranta bulizni menni 1 vagy két alkalommal.

Olyan barátaim nincsnenek akikkel akár heti szinten össze lehetne járni vagy ilyesmi.

Szociális életem kimerül abban,hogy a környékbéli kutyásokkal séta közben összefutok akkor beszélgetünk és ennyi :D

Amúgy alapjában véve nekem ez is elég ami most van. Bulizásból kinőttem úgy érzem,persze néha néha lazulós este jó lenne,ezt az egyet hiányolom.

Inkább párkapcsolatra vágynék.

De mivel leszbikus vagyok ez nem igazán egyszerű.

Idén költözök,remélem új város új lehetőséget ad :)

31/N

2023. jún. 5. 14:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Barátokat keresek. 😅

Ismerőseim vannak, haverjaim lehetnének. Barát keves, legjobb barátnőtől eltávolodtam,

Új barat/baratnő kereses nagyon nehéz.

2023. jún. 5. 15:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit , azt amit kb egy nyugdíjas meg kb akinek 3 gyereke van. Mosok.főzök, takarítok idegeskedek h éljek túl...
2023. jún. 5. 19:56
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
A barátságok egy része ahhoz kell, ha nem vagy biztos magadban és legyen, aki bólogat vagy igazol téged. Egy másik fajtája, ha szövetségben vagy valakivel. De az is akkor kell inkább ha egyedül gyenge vagy... Nincsenek barátaim élettársaim, feleségeim voltak, és testvéreim. Ők megfelelő szövetségesek. A gimis inkább hamis "baratoktól" eltávolodtam, hála érte... ;-)
2023. jún. 5. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok bulizni, mert nem az én világom (és ezt úgy állítom, hogy próbáltam már). Helyette új, és különböző szintű, nehézségű recepteket próbálok ki; szabadidőmben is szeretek sütni-főzni. Nyelveket tanulok, egyiket mondjuk tanárral, a másikat viszont autodidakta módon. Célnyelveken nézek sorozatokat, illetve azokon is olvasok. Ezek mellett netezek és gyakorizok.

Nekem is inkább egy (stabil!) párkapcsolat hiányozna amúgy.

2023. jún. 6. 15:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én már ugyan elmúltam 30, de szabadidőmben szoktam netezni (nagyrészt nem közösségi médiára gondolok, inkább hasznos cikkeket szoktam olvasgatni, sorozatot/filmet nézni, zenét hallgatni, társkeresőkön ismerkedni), sütni-főzni, játszani a macskámmal, rejtvényt fejteni, puzzle-zni, könyvet olvasni, időnként pedig vagy elsétálok a parkba, és vissza, vagy teszek egy nagy kört a városban biciklivel (kisvárosban lakom).

Ha bulizni akarok menni, akkor simán elmegyek egyedül, legalább nem kell senkihez alkalmazkodnom, ott meg úgyis találok olyat, akivel tudok táncolni.

2023. jún. 7. 21:25
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Mivel foglalkozol és mit sportolsz?

2023. jún. 9. 18:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szabadidőm, akkor elektronikával, vagy programozással, arduinózással töltöm az időmet. Ez heti 1-2 óra, és van, hogy kimarad. Születésem óta ezek azok, amik nem csak fellángolások voltak, hanem tényleg le is kötnek, és nem hagytam el őket, mint a gyerekkori dolgokat szokás. A sportot nem szeretem, mert úgy nőttem fel, hogy a társaim fogyatékosként kezeltek, mert gyenge voltam sportban. A sportmániásokat ezért nem kedvelem, nem akarok rájuk hasonlítani, mert az öngyilkosságomat vágyták, hogy nőjön az osztály sportteljesítménye. Amúgy a társaságot sem nagyon kedvelem. 2-3 havonta egy kocsmázás a kollégákkal, az pont jól esik. Kb annyi közös beszédtémánk is van, aztán az úszás, meg a vitorlázás, supozás, gyúrás, mászás már olyanok, amihez nem tudok hozzászólni. Műszaki emberekkel zsúfolt, nagy műszaki tudás igényű, automata gépeket, robotokat üzemeltető munkahelyen dolgozom, ahonnan egymás után lépnek ki a szakik, mert a sportos, jó szociális érzékű emberek többet keresnek, jobban lépnek előre, mint a geek-ek. Nincs kivel beszélgetnem, csak aki szaktudást, vagy ötleteket akar lopni és sajátjaként eladni. A főnökök nem értik az általános iskolás technikaórai szintű elektromnos és mechanikus szaktudást sem, pláne a szabványokat, de hogy kivel mit csináltattál meg, azt jutalmazzák bőséggel! Jó vezető vagy! Hát, inkább cipzár van a számon bent is, és alig várom, hogy egyedül lehessek! F42
2023. jún. 11. 14:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem azokat, akik egyedül nem mozdulnak ki otthonról, pedig szeretnének. Az más, ha valaki alapból nem igényli, el van otthon takarítással, olvasással, filmnézéssel, tanulással stb-vel. Én nagyon szeretek koncertre járni, moziba, programokra. Soha nem igényeltem társaságot ezekhez a programokhoz, amúgy is rengeteg ember van mindenhol, közösségi élmény úgy is, hogyha nem beszélget az ember. Nem lehet amúgy sem hallani pl egy koncerten egymást, akkora a zaj. Ha beszélgetni szeretnék, arra vannak sokkal jobb helyek.
2023. jún. 29. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!