Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan leendüljek túl az...

Hogyan leendüljek túl az egyik legjobb barátom elvesztésén?

Figyelt kérdés
Sajnos volt egy kis probléma, én is hülye voltam. A lényeg hogy 3 éve vagyunk jó barátok, nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni, mindig számíthattam rá, viszont a párom féltékeny lett rá (melegek vagyunk), ezt elmondtam neki, és mondtam, hogy amíg nem rendeződik a dolog ne találkozzunk (itt tudom, hülye voltam én is). A párommal azóta megbeszéltem a dolgot, viszont ő azóta sem beszél velem. Írtam neki, hogy nagyon sajnálom a dolgot, és hogy nekem sokat jelent a barátságunk, és hogy teljesen jogosan haragszik, de próbáljuk megbeszélni. Eltelt 2 hét, nem reagált rá semmit, meg sem nézte az üzentet. Írtam neki megint, hogy fussunk össze, beszéljük meg, de ugyanúgy nem válaszolt, sőt le is tiltott. Ezek után nem tudom mi tévő legyek. Iszonyatosan bánt a dolog, főleg hogy az én hibám az egész. De gondolom ennek így annyi. Hogyan lehet ezen túllendülni? Szerintetek próbáljak neki mégegyszer írni egy másik felületen ahol nem tiltott le? Vagy az már zaklatás? Vagy próbáljam meg elengedni?

2023. máj. 23. 20:10
 1/6 Saitama98 válasza:
92%
Lehet, hogy idővel felkeres, de én személy szerint úgy fogom fel az ilyet, hogy ha nem hajlandó megbeszélni veled, akkor vagy többet érzett mint barátság, vagy nem volt igaz barát. Nekem is van egy barátom aki olyan mint egy igazi testvér, és volt, hogy nagyon csúnyán össze vesztünk többször is, egyszer egy lány miatt. De mindíg nyitott valamelyikünk a másik felé, mert eszünkbe jutott milyen jó volt amikor jóban voltunk, és nem éri meg pár hiba a jó barátság elvesztését. Szerintem egy igaz barátnak nem lenne szabad így viselkednie, bár lehet ez csak az én értékrendem szerint van így. Fel a fejjel, az élet úgyis összehoz majd egy igaz baráttal, vagy egy másikkal.
2023. máj. 23. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha te es a pàrod melegek vagytok a te legjobb baratod is ahoz a nemhez vonzodik amilyen a te nemed?(nmtom fiuk vagytok e v lanyok )

Vagy mi ez a feltekenyseg??

A legj.baràtod megérthette volna(ha bír tèged)hogy miért “hanyagoltad” őt

Szerintem ne keresd

2023. máj. 23. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem tobbet erzett, mint barat. Es meg ha netalan varna is valami kibekulest, te most buntetesben vagy. Varj.
2023. máj. 23. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Kizárt, hogy többet érzett volna, mert ő nem meleg.

Még az elején pont én éreztem többet iránta, amiről tudott is, és tisztáztuk, hogy nem lehet semmi, mert ő nem meleg. De szerencsére ezen mindkettten túllendültünk, én is abszolút helyretettem magamba a dolgot, és a barátság megmaradt, sőt talán erősebb is lett.

2023. máj. 23. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagyis erősebb is lett, egészen mostanáig, mert most totál eltűnt. Ennél még az is jobb lenne, ha megírná, hogy megbántottam és nem akar többet beszélni. De ez hogy meg sem nézni amit írtam, majd se szó se beszéd nélkül letilt ez baromira rosszul érint :(
2023. máj. 23. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Megbántottad,ne csodálkozz.Igaza van a barátodnak.

A bizalmat egyszer lehet eljátszani, és egy szerelem nem ér annyit,hogy veszíts egy ilyen barátot.

Mert a szerelem elmúlik.Az igazi barátság pedig sokkal tovább tart.

2023. máj. 24. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!